Filter
Курсове
Русия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Стратегии в Русия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Стратегии в Русия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Образованието в сфера на стратегии може да осигури необходими знания и умения, които се изискват за вземане на ефективни и стратегически бизнес решения. Стратегичен мениджмънт и стратегичен дизайн са две обширни теми, които се изучават от студенти с оглед оптимизиране на ресурси и организиране на най-добри практики.

Russia (Russian: Россия) е най-голямата страна в света, която обхваща повече от една осма на Земята "и населеното място земята. Бившият Държавния комитет за висше образование в Русия финансира 240 университети, академии и институти, като Русия солидна страната да учат инча

Курсове по Стратегии в Русия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Стратегии в Русия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Стратегии, Русия

Международный институт менеджмента ЛИНК

Курсът „Стратегия“ R820 обсъжда основните етапи на стратегическия процес: стратегически анализ, стратегически избор и изпълнение на стратегията, както и най-важните аспек ... [+]

Курсът „Стратегия“ R820 обсъжда основните етапи на стратегическия процес: стратегически анализ, стратегически избор и изпълнение на стратегията, както и най-важните аспекти на стратегиите на съвременните организации, които им позволяват да постигнат конкурентни предимства.

Стратегически курс по MBA (акредитация на AMBA)Продължителност на изследването - 6 месеца.Полешко училище 3 дни... [-]
Русия Москва
Отворено кандидатстване
Руски
Задочно обучение
6 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски