Akademichnikursove.com

Курсове по Телевизионна журналистика в Florida. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Телевизионна журналистика в Florida

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Изследването на излъчваната журналистика се съсредоточава върху това как да изследваме, разследваме и отговорно предаваме електронни новини на зрители или слушатели. Фокусът включва подкасти, документални филми, радиопредавания и статии в интернет.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Телевизионна журналистика в Florida - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Телевизионна журналистика в Florida. Цялата информация тук!

1 резултата за Телевизионна журналистика, Florida Filter

Broadcasting Program for International Students

Miami Media School
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Miami

Медийните ни училища предлагат акредитирани програми за радио и телевизия, акредитирани от Акредитиращата комисия за кариерни училища и колежи (ACCSC), базирана във Вашингтон. Училището е одобрено от катедрите по образование в Колорадо и Илинойс и е член на престижни организации като Национална асоциация на радиопредаванията.