ACADEMICCOURSES

Курсове Телевизионна журналистика - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Телевизионна журналистика

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Полето на разпространената журналистика се отнася до това как информацията се събира и се разпространява по електронен път на аудитория. След като изследва и организира материал, той се споделя чрез радиовълни, световната мрежа или телевизията.

Курсове Телевизионна журналистика - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Телевизионна журналистика. Спестете време, научете цялата информация за курсовете директно тук!

1 резултата за Телевизионна журналистика Filter

Miami Media School
Курсове
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Медийните ни училища предлагат акредитирани програми за радио и телевизия, акредитирани от Акредитиращата комисия за кариерни училища и колежи (ACCSC), базирана във Вашингтон. ...

Научете повече