Filter
Курсове
Италия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Телевизионно производство в Италия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Телевизионно производство в Италия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Тези, които се интересуват от кариера в производството, редактирането или режисирането на медийни предавания, биха могли да се включат в програма за телевизионно продуциране. Съдържащите се области могат да обхващат редактиране на аудио и видео, операции с оборудване на камерата, производство на звук, масова комуникация или етика на медиите.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Курсове по Телевизионно производство в Италия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Телевизионно производство в Италия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Телевизионно производство, Италия

International Cinema Academy Milano

Цели на курса: Обучение на участници в кино телевизията с финална практика по зададената и работната ориентация, за да могат нашите възпитаници да се движат самостоятелно ... [+]

Цели на курса

Обучение на кино-телевизионни актьори с финална практика по зададената и работната ориентация, за да могат нашите възпитаници да се движат самостоятелно в областта на кинематографията.

описание

Курсът обхваща 11-месечен курс за общо 13 уикенда. Всеки уикенд (събота и неделя) изисква ангажимент от 14 часа.

Международната академия по кино е разработила обучителен курс, създаден с правилна последователност, за да може стъпка по стъпка да формира актьора във всичките му фази.... [-]

Италия Milan
Септември 2019
Италиански
Задочно обучение
11 месеца
Кампус
Научете повече на английски