Akademichnikursove.com

Курсове Телевизионно производство - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Телевизионно производство

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Изследванията в телевизионната продукция могат да предоставят на студентите инструкции за работа с фотоапарати, редактиране на видео или аудио, медийна етика, масова комуникация или звукова продукция. Студентите могат да бъдат подготвени да работят в медийната индустрия, като се научат да ръководят, редактират или продуцират предавания.

Курсове Телевизионно производство - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Телевизионно производство. Спестете време, научете цялата информация за курсовете директно тук!

1 резултата за Телевизионно производство Filter

Годишен актьорски курс за актьор Cine Televisivo

International Cinema Academy Milano
Кампус Задочно обучение 11 месеца Септември 2019 Италия Milan

Цели на курса: Обучение на участници в кино телевизията с финална практика по зададената и работната ориентация, за да могат нашите възпитаници да се движат самостоятелно в кинематографичната област.