Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Транспортно строителство - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Транспортно строителство

След завършване на гимназията студентите могат да започнат да се записват в колеж. Това са основните градивни елементи на програма, която обучава студентите да станат майстори в избраната от тях област. Повечето курсове продължават няколко месеца, въпреки че някои по-напреднали курсове могат да продължат една или повече години.

Какви са курсовете по транспортно инженерство? Транспортното инженерство е разнообразно поле, което включва много различни инженерни дисциплини. Това учебно заведение включва всички видове транспорт, от пътното или железопътното строителство до аеродинамичните принципи. Може да изучавате автомобилния дизайн и прототипирането, системите на самолетите, дизайна на мрежата или системите за безопасност. Друг аспект курсове от този тип включва тежко е логистика.

Студентите, които завършват курсове по транспортно инженерство, се възползват от уменията, които развиват, които могат да включват силни дизайнерски принципи, разбиране за производство или логистика, организация и критическо мислене и професионална комуникация. Всички тези умения могат да улеснят въвеждането на кариера и да увеличат заплатата ви.

Разходите за записване в курс по транспортно инженерство варират в зависимост от няколко фактора, които могат да включват вашето специфично училище, държава, продължителност на обучение и програма. По тази причина трябва да извършите задълбочени изследвания, преди да се регистрирате, за да можете напълно да разберете таксите и обучението.

Има две основни кариерни пътеки за дипломирани специалисти по транспортни инженерни програми. Това са практически приложения и цифрови приложения. Възможно е да влезете в автомобилната или въздухоплавателното поле, да проектирате превозни средства и да се уверите, че са безопасни за експлоатация. Друга възможност е да станете компютърен инженер, който се фокусира върху разработването на компютърните системи, които работят, когато тези машини работят. Независимо от това, повечето видове инженерство черпят от широк спектър от дисциплини.

Най-добрият начин да влезете в образованието си е да намерите програма, която отговаря на вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

1 резултата за Транспортно строителство

Tyumen State Oil and Gas University

Училище включва теоретични и практически аспекти, свързани с операция "на превозни средства в суровата ... [+]

Лято / Зима училище "за завладяване на север: Подобряване на ефективността на превозните средства в тежки условия"

Формат: Училище включва теоретични и практически аспекти, свързани с операция "на превозни средства в тежки условия." Курсът се допълва от специалните дисциплини на курса "руски като чужд език", както и богата културна програма.

Програма: Лекции: - Теоретични основи на адаптивността на превозното средство - Влияние на тежки експлоатационни условия за ефективност на превозните средства и на качеството - Влияние на ниска температура на околната среда от условията на температурни единици, разход на гориво и дълъг живот на двигателя - Expert разпит в областта на адаптивността - Експерт за задаване на въпроси в областта на адаптивност, обработка на данни - подход Space време Количествените оценки на адаптивността - определяне Адаптивност ниво Тежки условия. ... [-]

Русия Тюмен
Запитване на информация
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски