ACADEMICCOURSES

Курсове Трудови отношения в Малта. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Трудови отношения в Малта

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Трудовите отношения е широко поле обхващаща други, като право, финанси, управление, междуличностна комуникация и организационно поведение. Професионалистите трябва да се движите, приложими аспекти в тяхната организация, за да запазят и развият своя талант като се преследват своите по-големи цели.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

Курсове по Трудови отношения в Малта - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Трудови отношения в Малта. Цялата информация тук!

1 резултата за Трудови отношения, Малта Filter

Курс за заплати и човешки ресурси

Learnkey Training Institute
Малта, Биркиркара
Курсове
Септември 2020
<
30 дни
Английски
Campus

Този курс се препоръчва на хора, които искат кариера в заплати и заплати, или са опитни работници, които се подготвят за алтернативна сертификация в тази област. Този курс се ...

Научете повече