Akademichnikursove.com

Курсове Трудови отношения - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Трудови отношения

Един курс колеж подготвя студентите за определен път в кариерата си, или тя може да разшири познанията на настоящите професионалисти. Трудовите отношения е добър клас да вземе за интересуващите се от работа с хора.

Какво е курс по трудови правоотношения? Като бизнес, който върви гладко включва персонал, който се разбира. А разбира се в трудови правоотношения подготвя студентите за кариера в човешки ресурси и други подобни области. Този вид курс обикновено изследва многообразието от организации, които представляват работниците и служителите, както и различията на самите работници, като пол, раса и клас. Много програми се фокусират и върху пазара на труда и правните и човешки въпроси ресурси.

След завършването си, хората могат да търсят високо равнище позиции на човешките ресурси по целия свят. A степен отваря вратите към широк спектър от възможности, така че не е трудно да си намерят работа.Също така, уменията научени да ви помогне не само подобряване на работното място, но и подобряване на вашите лични взаимоотношения.

Тъй като има много национални и международни възможности да курс по трудови правоотношения, разходите могат да варират доста малко. Тя е силно препоръчително да проучат няколко различни училища, а след това се свържете с тях директно, за да разберете какво ще се очаква финансово.

Докато започване на курс по трудово правоотношение не е задължително да доведе директно до работа, го прави да проправи пътя на много различни кариери. Завършилите ще знаят как да управляват хора и, прилагане на знанията на актуални въпроси, представляват служителите в трудни ситуации, специализирани в разнообразието, или да продължат, за да се стреми към MBA. Кариери могат да се отнасят към многообразието на работното място, синдикати и социални движения, глобализацията и миграцията, или управление на работа и организация.

Най-лесният начин да се намери разбира се, че се обръща към вас е да гледам онлайн и сравни броят на различните програми на разположение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса прием в училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

16 резултата за Трудови отношения Filter

Онлайн курс: Трудови отношения

University Of The Free State Business School Online
Онлайн обучение Редовно обучение 2 седмици Отворено кандидатстване Южноафриканска Република Bloemfontein

Целта на трудовите отношения е да подготвят участниците, за да могат да разбират трудовите отношения и да могат да се подготвят за дисциплинарно изслушване.

Курс за заплати и човешки ресурси

Learnkey Training Institute
Кампус 30 дни Септември 2019 Малта Birkirkara

Този курс се препоръчва на хора, които искат кариера в заплати и заплати, или са опитни работници, които се подготвят за алтернативна сертификация в тази област. Този курс се предлага чрез сертификационна програма за професионално развитие.

Разбира деловодството

Oplex Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания UK Online

Това Management Course Office ще предоставя на учащите с фантастична вникване в изучаването на основните умения за работа в офис, както и успешното управление на офис. Покриването аспекти на ефективни комуникационни умения, взаимодействие с клиенти и клиенти, създаване на административни стратегии и повече.

тормоз и тормоз на работното място, разбира се

NIVA Education
Кампус Редовно обучение 3 дни Дания Copenhagen

Въз основа на най-новите изследвания, курсът ще актуализиране на знанията на участниците за причините, рискови фактори и последиците от тормоза на работното място. Курсът също така ще обсъдят стратегии за предотвратяване и управление на тормоз и тормоз на работното място. Специален акцент ще бъде поставен върху превенцията и управлението на тормоз на работното място, разследване на случаи, както и за лечение на цели на тормоз.

разнообразие и управление на включване курс

NIVA Education
Кампус Редовно обучение 3 дни Норвегия Oslo

Управлението на многообразието може да се разглежда като вътрешен процес, насочена към създаване на положителна работна среда, като се вземат индивидуални различия под внимание. Разнообразието е за приемане и уважение. От друга страна, разнообразието е също причина за недоразумения, подозрения и конфликт на работното място, което може да доведе до чести отсъствия, лошо качество, нисък морал и загуба на конкурентоспособност.

горен курс по предотвратяване, управление и разрешаване на конфликти

INEAF Business School
Онлайн обучение Задочно обучение 100 часове Отворено кандидатстване Испания Spain Online

Съществуването на конфликта като присъща на човешкия живот елемент го кара да се разработи специален начин на работното място, заради напреженията, породени от отношенията в рамките на веригата за доставки, както и отношенията, генерирани йерархия. проблеми подход от страна на проактивна, предвиждане на конфликти и управление на тях веднъж генериран е жизненоважен елемент за ...

Разбира се, в час - умения програма в трудовите отношения

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 56 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg

При успешно завършване на програмата и ако учащият е обявена "компетентно" в PoE, учащият ще получите Damelin резултати писмо очертава единичните стандарти покрити и Damelin ще се прилага за SABPP от името на обучавания за Skills програма в Трудови отношения: SAQA ID 67511 (Credits 28), за да бъдат наградени.

трудовите отношения

Seattle Pacific University School of Business and Economics
Кампус Задочно обучение 5 дни Септември 2019 Съединени Американски Щати Seattle

За да научите основните разлики между критични и стратегическо мислене. Научете се да прилагат стратегическо мислене Актьорско майсторство и обучение модел за решаване на бизнес проблеми и подобряване на организационната ефективност.

подбора и управлението на помощта

University of Tulsa College of Business Administration
Кампус Задочно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Tulsa Toledo

При избора на управлението на помощта, ти си "ще научите за свързване на първопричините за интервенции, които попадат в една от шестте категории - знания, информация, физически ресурси, структура / процес, мотиви, или уелнес.

HR - Курс по трудови отношения

Academy of York
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 седмици Февруари 2020 Южноафриканска Република Randburg + още 1

Здравите трудови отношения са от жизненоважно значение за много индустрии в Южна Африка, което прави разбирането на трудовите процедури от основно значение за бизнеса днес.

Правна рамка в рамките на курса за човешки ресурси в Южна Африка

Academy of York
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 месеца Февруари 2020 Южноафриканска Република Randburg + още 1

Този акредитиран НСК и SABPP акредитирани са за тези, които търсят по-добро разбиране на правната рамка в рамките на човешките ресурси на SA. Студентите, които успешно завършат този курс, ще получат 32 кредита по НКР.

УЧР - Връзка със стратегията

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 3 дни Октомври 2019 Великобритания London

След завършване на този курс ще можете да разберете: множеството значения на УЧР, връзката между стратегията и УЧР и стойността на разглеждането на стратегията по отношение на множество заинтересовани страни; основните теоретични рамки, използвани в управлението на човешките ресурси - универсалната парадигма за високи ангажименти, подхода за най-подходящ случай и решенията, основаващи се на ресурсите на фирмата.

Ресурсиране и управление на таланта - ниво 2

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 1 седмица Септември 2019 Великобритания London

След завършването на тези курсове за набиране на персонал ще можете да разберете: как да управлявате ефективно, ефикасно и професионално въвеждането; как да се събере, анализира и използва информация за оборота на служителите като основа за разработването на стабилни стратегии за запазване на персонала; разработването и оценката на стратегиите за управление на ресурсите и талантите.

Управление на ресурсите и таланти - ниво 1

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 1 седмица Септември 2019 Великобритания London

След завършване на този курс за консултанти по набиране на персонал ще можете да разберете: как да извършвате и оценявате дългосрочни и краткосрочни планове за планиране на таланти и планиране на наследяване с цел изграждане на дългосрочно организационно представяне; как да управлявате ефективно, ефикасно и професионално дейностите по набиране и подбор.

Управление на човешките ресурси и връзка със стратегията

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 1 седмица Октомври 2019 Великобритания London

След завършване на този курс ще можете да разберете: множеството значения на УЧР, връзката между стратегията и УЧР и стойността на разглеждането на стратегията по отношение на множество заинтересовани страни; основните теоретични рамки, използвани в управлението на човешките ресурси - универсалната парадигма за висок ангажимент, подхода за най-подходящ случай и възприемането на фирмата от гледна точка на ресурсите и т.н.