Akademichnikursove.com

Дистанционно обучение курсове.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Туризъм и хотелиерство

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Туризма и хотелиерството програми обикновено включват изучаването на туристически пътувания, развлечения, както и голямо разнообразие от услуги. Студентите могат да се запознаят с всичко, от управлението на хранителните услуги. Други възможни теми включват хотели и мотели, наеми на автомобили, както и обществени атракции.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Дистанционно обучение Туризъм и хотелиерство курсове и онлайн на краткосрочни курсове в Туризъм и хотелиерство. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

13 резултата за Туризъм и хотелиерство, Дистанционно обучение Filter

Курс за управител на хотела

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Кампус Онлайн обучение Септември 2020 Испания Мадрид

Станете сертифициран специалист, практикувайте в най-добрите компании и работете върху това, което харесвате

хотел майсторски исковата

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Онлайн обучение Редовно обучение 24 - 30 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

отговорен за успеха на хотела и доброто състояние на госта - за хотел магистърски и Хотел шампиони това е всеки ден, вълнуващо предизвикателство. За разлика от кухня и ресторант майстор човек може да намери Хотел шампиони в почти всички сфери на бизнеса.

професионална домакин в gastgewerbe исковата

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Онлайн обучение Редовно обучение 24 - 30 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

вземане на професионалисти за управителите на заведения за хранене и хотелски - за кариерата си и кариера в техническо отношение - обучение на обновяване за бизнес администратор в туристическата индустрия исковата. С непълно работно време за дистанционно обучение, хотел Fernschule Попе & Нойман гарантира съвместимостта на образование и професия.

обучение на обучители исковата

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Онлайн обучение Редовно обучение 6 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

Бъдещето на туристическата индустрия, за да форма, за да се противодейства на недостига на квалифицирани работници за работа в индустрията хотел и ресторант работи като инструктор / до квалификацията на обучение на обучители е не само важно, но и задължително.

хотелиерския бизнес мъж / жена исковата

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Онлайн обучение Редовно обучение 20 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

За да се даде възможност на квалифицирани и неквалифицирани работна ръка професионалните квалификации на промишлеността и търговията като управител на хотел / чиновник IHK, хотелът Fernschule Попе & Нойман предлага уникална в Германия шанса да бъдете в крак с това на непълно работно време, разбира се дистанционно обучение и без загуба на доходи.

хотел професионален / жена исковата

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Онлайн обучение Редовно обучение 20 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

За да се даде възможност на квалифицирани и неквалифицирани работна ръка професионалните квалификации на Търговската камара в хотела / -frau търговска камара, хотел Fernschule Попе & Нойман предлага уникална в Германия шанса да бъдете в крак с това на непълно работно време, разбира се дистанционно обучение и без загуба на доходи.

сгънете сила в gastgewerbe

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Онлайн обучение Редовно обучение 20 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

Това е само в туристическата индустрия огромна разлика дали се работи върху или неквалифицирана, или има професионална квалификация!

Разбира се в пътуването и туризма

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

Ако вашето желание е да отида места буквално и в преносен смисъл, след което разгледа пътуване и туризъм курс на ICI. Нашият курс е предназначен да ви осигури с необходимите умения, за да се създаде кариера в пътническата и туристическата индустрия на без да се преминава през много години на изучаването на теории не могат наистина да използват на работното място.

Разбира се в сферата на хотелиерството и управление на хотел

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

Hospitality и курс по мениджмънт хотел от ICI превъзхожда между другото по отношение на предоставянето на качествено образование по бърз и удобен начин. Вземете необходимите умения, за да започне кариера в този убийствен индустрия без бомбардиране изложени тона и чака години Тил получите сертифициране.

По-висока програма по управление и администриране на туристически фирми (разстояние)

OSTELEA | Distancia
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2020 Испания Мадрид Барселона Испания онлайн + още 1

Програмата за топ мениджмънт на туристически компании отговаря на този подход по начин, по който участниците могат да познават основните области на туристическия сектор и текущите му тенденции.

Отлична програма Организация на събития, протокол и бизнес туризъм (Разстояние)

OSTELEA | Distancia
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2020 Испания Мадрид Барселона Испания онлайн + още 1

Висшата програма за организиране на събития, протокол и бизнес туризъм е новаторска програма с методика, адаптирана към бизнес средата, която възниква в отговор на предизвикателствата и нуждите на сектора, публични и частни компании.

Хотелиерство и хотелиерство, Университет 1-ва и 2-ра година (ниво 4 и 5)

Online Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 700 - 1800 часове Отворено кандидатстване Великобритания Ковънтри + още 1

Подгответе се за вълнуваща кариера в индустрията на хотелиерството чрез онлайн курса за управление на хотели. Учениците в нашата онлайн програма за управление на хоспитализирането ще се обучават на ниво 4/5 240-курс, предназначен да подготви студентите с необходимите умения да бъдат компетентни служители в хотелиерската индустрия.

Weiterbildung betriebswirt / -в в хотела / събитие / управлението на туризма (IUBH)

IUBH Fernstudium
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 36 месеца Отворено кандидатстване Германия Лош Хонеф + още 1

Нашата сертификат програма по бизнес администрация / -в в хотела / събитие / мениджмънт в туризма (IUBH) ви позволява само в три семестъра отлично образование и Образование на университетско ниво. Можете също така специфични за индустрията избираеми модули ви в желаната от вас тематика, за да се специализират и ще бъдат обучени като специалист в хода на обучението по хотелски мениджмънт, управление на събития и туризма.