ACADEMICCOURSES

Online Туризъм и хотелиерство курсове в Испания.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Туризъм и хотелиерство

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

А туризма и хотелиерството програма може да бъде отлична възможност за учениците да научат повече за това как индустрията работи в подготовка за вълнуващи и успешна кариера. Студентите могат да се запознаят с всичко, от хотелиерството, планиране на пътуванията.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Дистанционно обучение курсовете Туризъм и хотелиерство и краткосрочни курсове в Испания. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

3 резултата за Туризъм и хотелиерство, Испания, Дистанционно обучение Filter

Отлична програма Организация на събития, протокол и бизнес туризъм (Разстояние)

OSTELEA | Distancia
Курсове
Септ. 2020
<
Задочно
испански
Онлайн обучение

Висшата програма за организиране на събития, протокол и бизнес туризъм е новаторска програма с методика, адаптирана към бизнес средата, която възниква в отговор на предизвикат ...

Научете повече

Курс за управител на хотела

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Курсове
Септ. 2020
испански
Кампус
Онлайн обучение

Станете сертифициран специалист, практикувайте в най-добрите компании и работете върху това, което харесвате ...

Научете повече

По-висока програма по управление и администриране на туристически фирми (разстояние)

OSTELEA | Distancia
Курсове
Септ. 2020
<
Задочно
испански
Онлайн обучение

Програмата за топ мениджмънт на туристически компании отговаря на този подход по начин, по който участниците могат да познават основните области на туристическия сектор и теку ...

Научете повече