Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Туризъм и хотелиерство в Съединени Американски Щати. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Туризъм и хотелиерство в Съединени Американски Щати

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Тези, които се интересуват от туризма и туристическата индустрия на има много да спечелят от академична програма. Този курс на обучение може да обхване всичко от маркетинг за обслужване на клиенти, както и специфични специализирани индустриални теми, като например хранителни услуги, наеми на автомобили, както и туристически обекти.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове по Туризъм и хотелиерство в Съединени Американски Щати - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Туризъм и хотелиерство в Съединени Американски Щати. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Туризъм и хотелиерство, Съединени Американски Щати

Northern New Mexico College (NNMC)

Добре дошли в училището на хотел, ресторант и мениджмънт в туризма, където се подготвят учениците за ръководни позиции в бързо развиващия се гостоприемство и туристическа ... [+]

Добре дошли в училището на хотел, ресторант и мениджмънт в туризма, където се подготвят учениците за ръководни позиции в бързо развиващия се гостоприемство и туристическата индустрия. С академично образование, съобразено с нуждите на индустрията, HRTM студенти напускат територията на колежа готов да успее в най-голямата индустрия в света.

ЗА НАС

New Mexico State University предлага само сертифициране HRTM на държавата. Основана през 1988 г., програмата вече се нарежда сред най-добрите програми в страната. Той е дом на близо 300 специалности и разнообразна към студентите, преподавателите, които лично посъветва студентите. Трудов стаж и стажове отварят вратата за учениците да влязат работната света преди дипломирането. Повече от 45 000 $ в стипендии годишно през школата. Студентите получават практически образованието управление на ресторант в нашето търговско производство и сервиз на храните лаборатория състоянието на най-съвременните. Те също получават интерактивно обучение опит чрез технологията ни живот лаборатория.... [-]

Съединени Американски Щати Española
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Culinary Tech Center

Туристическата индустрия включва хотели, курорти, ресторанти, круизи, конгресни центрове, тематични паркове, частни клубове и много други фирми в туристическата индустрия ... [+]

Преглед

Туристическата индустрия включва хотели, курорти, ресторанти, круизи, конгресни центрове, тематични паркове, частни клубове и много други фирми в туристическата индустрия. В рамките на тази 600-часова програма ще научите основни умения, като фронт-офис операции, домакинство и управление на съоръжения, както и хранителни и напитки операции. Да започваме!

Колко ще ми струва тази програма? *Обучение и такси: $ 11,960Книги и консумативи: $ 535Стая в кампуса... [-]
Съединени Американски Щати New York White Plains
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
6 - 9 месеца
Кампус
Научете повече на английски