ACADEMICCOURSES

Курсове Управление на крайбрежните и морски води в Еквадор. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Управление на крайбрежните и морски води в Еквадор

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Крайбрежните и морските управление се отнася до управлението на ресурсите на брега и морето. Програмите може да подчертават методи и идеи от социологията, екологията, икономиката и бизнеса, за да се развие начини да се направи устойчиво използване на ресурсите.

Някои от най-старите университети в Северна и Южна Америка се намира в Еквадор, даде на студентите достъп до образователни възможности заземени в историята. В същото време, Еквадор е постигнала забележителни крачки в иновациите на технологията. Студентите на науката, математиката и технологиите могат да намерят проучвания в тази страна особено възнаграждаване.

Курсове по Управление на крайбрежните и морски води в Еквадор - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Управление на крайбрежните и морски води в Еквадор. Цялата информация тук!

1 резултата за Управление на крайбрежните и морски води, Еквадор Filter

Галапагоски острови Януари - термин - морски екосистеми

IES Abroad
Курсове
<
Редовно
<
3 седмици
Английски
Кампус

Този триседмичен срок от януари е идеален за студенти, които се интересуват от морска екология и екологични изследвания. Ще се обучавате в Академичния институт по изкуствата и ...

Научете повече