ACADEMICCOURSES

Курсове Управление на човешките ресурси в Франция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Управление на човешките ресурси в Франция

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Образованието за управляване на човешки ресурси подготвя студентите за мениджмънт и ръководство на работници в различни организации. При следване в програми за такива степени студентите изучават различни аспекти на човешките ресурси, включително създаване на показатели за възвращаемост на инвестиции, управление на конфликти, трудови отношения и изграждане на работни екипи.  

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Курсове по Управление на човешките ресурси в Франция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Управление на човешките ресурси в Франция. Цялата информация тук!

1 резултата за Управление на човешките ресурси, Франция Filter

Европейска диплома за завършено висше образование в областта на управлението на човешките ресурси (Dees)

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Курсове
<
Редовно обучение
<
12 месеца
Френски
Campus

Европейска диплома за висше образование - помощник Управление на човешките ресурси (Dees): Програма френски език. ...

Научете повече