Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Фасилити мениджмънт - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Фасилити мениджмънт

Курсът е специализирана програма за обучение, предназначени за обучение на студенти по определена тема или кариера. Курсовете се предлагат за студенти на университета, както и студенти за дистанционно обучение за различни периоди от време.

Бъдещите курс студентите могат да искат, това, което е на курс по фасилити мениджмънт? Това специално образование фокус е предназначен студентите да се научат правилно и ефективно да координира физически работни среди с работниците и служителите в една организация. Курсовете могат да се комбинират аспекти на архитектурата, бизнес администрация и поведение, както и инженерните науки. В зависимост от институцията, и разбира се, е студент също биха могли да се запознаят с проектирането и управлението на съоръженията.

Освен да научат повече за индустрията, тези, записани в курс за управление на съоръжение за да бъде готов да поеме Сертифициран Фасилити мениджър изпита.Курсът може да се окаже полезно за професионалисти, които понастоящем участват със строителни операции, операции за поддръжка, строителство или безопасността на труда.

Общите разходи за завършване на курс в фасилити мениджмънт обикновено варират. Лица, които са заинтересовани да се свържете с най-добрите си училища, за да се определи колко ще трябва да плати за учебни материали, книги, такси и свързаните с тях разходи. Институциите могат да предлагат и стипендии или финансова помощ.

След като сте завършили курс за управление на складово, възпитаник може да бъде готов да започне кариера като сграда и системи анализатор, директор съоръжение / мениджър, архитектурно и строително планиране, или проектант / директор на строителни технологии. Освен това има и шанс възпитаник ще се класира за ръководни длъжности, свързани с управление на съоръженията. Съгласно САЩБюрото за трудова статистика, съоръжения мениджъри са прогнозирани да изпитате ръстът на работните места с около 12 процента през 2022 г., което е средно, в сравнение с всички други професии.

Първи стъпки на вашето образование пътешествие в управлението на съоръжението е толкова лесно, колкото попълването на олово форма. След като погледнах през нашата богата база данни с опции курс по целия свят, не се колебайте да потърсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Фасилити мениджмънт

London Business Training & Consulting

След завършване на тази програма за обучение по поддръжката вие ще можете да разберете сложността и непрекъснато променящите се изисквания на управлението на съоръженията ... [+]

. Управление на съоръженията - ниво 2КЛЮЧОВА ИНФОРМАЦИЯКод на курса: OPM109BПродължителност: 1 седмицаТакса: 2725 паундаКУРСОВИ ОБЛАСТИВътрешни отбориЕкип за поддръжкаЕкип за надзор на обектаПомощен екипПубликувай екипПочистващ екипЕкип по сигурносттаПоддръжка, включително ново строителство и управление на пространствотоВидове поддръжкаПланирано планиране и планирано проучванеУправление на пространствотоНово строителство и поддръжкаУстойчивост, използване на ресурсите и устойчиви технологииКакво е устойчивостта?Подобряване на устойчивостта на вашата организацияУстойчивост: цялостен организационен подходОпределяне на вашия въглероден отпечатъкУстойчиви технологиикомунални услугиОбучение на обитателите на сградитеОтпадъци и как да се справите с тяхКакво е отпадък?Отпадъци от хартияХранителни отпадъциСпециализирани отпадъциСтроителни отпадъциУправление на флотаДрайвери и лицензиПревозни средстваКлючов контролРазглеждане на пътуваниятрекериКарти за горивоКапиталови покупкиЦелева аудитория... [-]
Великобритания Лондон
Декември 2019
Английски
Редовно обучение
1 седмица
Кампус
Научете повече на английски
London Business Training & Consulting

След завършване на този курс ще можете да разберете сложността и непрекъснато променящите се изисквания на мениджмънта на съоръженията (FM) и ролята му в осигуряването на ... [+]

Управление на съоръженията - ниво 1КЛЮЧОВА ИНФОРМАЦИЯКод на курса: OPM109AПродължителност: 1 седмицаТакса: £ 2675КУРСОВИ ОБЛАСТИПърви стъпки с основитеЦели и цели: определяне на вашия щандИнструменти на търговиятаРазбиране на вашето портфолиоУправление на хора: персонал и клиентиУправлявайте своя персоналРабота в екип: какво прави добър отбор?Обучение на персоналаОбслужване на клиентиПолитики, стратегии и процедуриполитикиКлючови точки на стратегияПроцедури:Ръководни бележкиФормиАдминистративен потокМониторинг и управлениеУправление на качествотоРискове и пасивисъгласиеРискове при ново строителство и периоди на дефектиРискове за собственостАутсорсинг на услуги или вътрешен персонал?Причини за възлагане на услугиАутсорсинг: предимства и недостатъциСпецификациирискРабота с изпълнителиМаршрути за доставки за FMЦелева аудитория... [-]
Великобритания Лондон
Декември 2019
Английски
Редовно обучение
1 седмица
Кампус
Научете повече на английски