ACADEMICCOURSES

Курсове Фасилити мениджмънт - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Фасилити мениджмънт

Курсът е специализирана програма за обучение, предназначени за обучение на студенти по определена тема или кариера. Курсовете се предлагат за студенти на университета, както и студенти за дистанционно обучение за различни периоди от време.

Бъдещите курс студентите могат да искат, това, което е на курс по фасилити мениджмънт? Това специално образование фокус е предназначен студентите да се научат правилно и ефективно да координира физически работни среди с работниците и служителите в една организация. Курсовете могат да се комбинират аспекти на архитектурата, бизнес администрация и поведение, както и инженерните науки. В зависимост от институцията, и разбира се, е студент също биха могли да се запознаят с проектирането и управлението на съоръженията.

Освен да научат повече за индустрията, тези, записани в курс за управление на съоръжение за да бъде готов да поеме Сертифициран Фасилити мениджър изпита.Курсът може да се окаже полезно за професионалисти, които понастоящем участват със строителни операции, операции за поддръжка, строителство или безопасността на труда.

Общите разходи за завършване на курс в фасилити мениджмънт обикновено варират. Лица, които са заинтересовани да се свържете с най-добрите си училища, за да се определи колко ще трябва да плати за учебни материали, книги, такси и свързаните с тях разходи. Институциите могат да предлагат и стипендии или финансова помощ.

След като сте завършили курс за управление на складово, възпитаник може да бъде готов да започне кариера като сграда и системи анализатор, директор съоръжение / мениджър, архитектурно и строително планиране, или проектант / директор на строителни технологии. Освен това има и шанс възпитаник ще се класира за ръководни длъжности, свързани с управление на съоръженията. Съгласно САЩБюрото за трудова статистика, съоръжения мениджъри са прогнозирани да изпитате ръстът на работните места с около 12 процента през 2022 г., което е средно, в сравнение с всички други професии.

Първи стъпки на вашето образование пътешествие в управлението на съоръжението е толкова лесно, колкото попълването на олово форма. След като погледнах през нашата богата база данни с опции курс по целия свят, не се колебайте да потърсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

2 резултата за Фасилити мениджмънт Filter

Управление на съоръженията - ниво 1

London Business Training & Consulting
Курсове
27 Юли 2020
<
Редовно
<
5 дни
Английски
Кампус

След завършване на този курс ще можете да разберете сложността и непрекъснато променящите се изисквания на мениджмънта на съоръженията (FM) и ролята му в осигуряването на ефек ...

Научете повече

Управление на съоръженията - ниво 2

London Business Training & Consulting
Курсове
03 Авг. 2020
<
Редовно
<
5 дни
Английски
Кампус

След завършване на тази програма за обучение по поддръжката вие ще можете да разберете сложността и непрекъснато променящите се изисквания на управлението на съоръженията (FM) ...

Научете повече