Filter
Курсове
Бразилия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Моден дизайн курсове в Бразилия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Моден дизайн

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Областта на моден дизайн включва различни курсове и проекти, които преподават на студентите знания за дизайн на дрехи и аксесоари, история на модата и фактори, които влияят върху социални и културни изгледи към модата.

Бразилия предлагат висше образование, която се финансира частично за тези студенти, които биха искали да следват висшето образование. Те трябва да бъдат на възраст между 18 и 35 години. Тази система за висше образование дава възможност на студентите да се научат на практически умения, които им позволяват да се изправи пред предизвикателствата на 21 век.

Задочно обучение курсовете Моден дизайн и краткосрочни курсове в Бразилия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Моден дизайн, Бразилия

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

В курса за моден дизайн студентът развива пълна визия за пазара и на практика открива, че за да работи в тази област, продажбата на дрехи не е достатъчна. Опитвайки се чр ... [+]

Този курс се обучава в Португалския език.

За да започнете процеса на кандидатстване, кликнете върху бутона "Регистриране", попълнете цялата поискана информация и качете своята автобиография. Учебният план ще бъде прегледан от нашия персонал и след това ще се свържем с инструкциите за отбелязване на интервюто (когато е необходимо) и ще извършим записването. Курсът може да бъде отложен или отменен, ако не достигне минималния брой студенти.... [-]

Бразилия Rio de Janeiro
Запитване на информация
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски