Filter
Курсове
Бразилия Rio de Janeiro Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Моден дизайн курсове в Rio de Janeiro.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Моден дизайн

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Областта на моден дизайн включва различни курсове и проекти, които преподават на студентите знания за дизайн на дрехи и аксесоари, история на модата и фактори, които влияят върху социални и културни изгледи към модата.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Този град има много съоръжения за осигуряване на образование на всички нива. Някои от забележителните университети и колежи в този град са Рио де Жанейро State University и Федералния университет на Рио де Жанейро.

Задочно обучение курсовете Моден дизайн и краткосрочни курсове в Rio de Janeiro. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Моден дизайн, Rio de Janeiro

Степени
Място
Бразилия
Rio de Janeiro
Тип на обучение
Темпо на обучение
IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

В курса за моден дизайн студентът развива пълна визия за пазара и на практика открива, че за да работи в тази област, продажбата на дрехи не е достатъчна. Опитвайки се чр ... [+]

Този курс се обучава в Португалския език.

За да започнете процеса на кандидатстване, кликнете върху бутона "Регистриране", попълнете цялата поискана информация и качете своята автобиография. Учебният план ще бъде прегледан от нашия персонал и след това ще се свържем с инструкциите за отбелязване на интервюто (когато е необходимо) и ще извършим записването. Курсът може да бъде отложен или отменен, ако не достигне минималния брой студенти.... [-]

Бразилия Rio de Janeiro
Запитване на информация
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски