Akademichnikursove.com

Online Моден дизайн курсове в Rome.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Моден дизайн

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Моден дизайн е изкуството на проектиране дрехи, които са едновременно функционални и естетически издържани. Модни дизайнери трябва да учат занаята си добре, за да бъде успешна. Един курс по моден дизайн може да осигури въвеждането на по-нататъшно проучване в тази висока поле на търсенето.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

За тези, които се интересуват от изучаване в столицата с богато наследство, Рим е правилното място. Тя има отличителни университети като университета в Рим, която осигурява специалности в различни дисциплини като история и инженеринг. Този град е спокоен и идеален за живеене.

Задочно обучение курсовете Моден дизайн и краткосрочни курсове в Rome. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Моден дизайн, Rome Filter

рома лято - модни изследвания

IES Abroad
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 седмици Запитване на информация Италия Rome + още 1

Нашата лятна партньорска програма с Accademia di Costume e Moda - признат център за върхови постижения в областта на модното и костюмното дизайнерско образование - предоставя две основни модни курсове.