Akademichnikursove.com

Online Модни комуникации курсове в Milan.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Модни комуникации

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Един курс в модата съобщение има за цел да даде възможност на студенти, приети в програмата, за да може да се създаде и управление на интегрирани стратегии за комуникация, които са насочени към реализиране на модата маркетингови цели.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

За всички онези, които се интересуват от изучаване на мода и най-новите тенденции в Милано е най-доброто място да отида. Той притежава всички добри обучителни институции, които осигуряват качествено образование на разумна цена. Милански университет и Политехническия университет на Милано са едни от най-известните университети.

Задочно обучение курсовете Модни комуникации и краткосрочни курсове в Milan. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Модни комуникации, Milan Filter

програми за възрастни модни образование

Milan Fashion Campus
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 седмици Октомври 2019 Италия Milan + още 1

Възрастен Образователни програми - курсове за възрастни Fashion Design & Fashion Стайлинг Курсове