Filter
Курсове
Чехия Prague Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Филмова обработка в Prague. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Филмова обработка в Prague

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Курсове Филмова обработка в Prague - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Филмова обработка в Prague. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Филмова обработка, Prague

Степени
Място
Чехия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Вие ли сте ориентирани към детайлите? Като редактор вие ще имате безспорно влияние върху това как ще изглеждат крайните резултати. Ще научите основите на разказване на ис ... [+]

По-малко от седмица за кандидатстване за 2019/2020. Моля, вижте уебсайта на курса, за да кандидатствате !

Едногодишната програма предлага интензивен практически опит и академични дисциплини с менторство, което дава възможност на студентите да завършат няколко творби до края на учебната година. Програмата работи добре, за да подготви учениците за обучение в определена дисциплина.... [-]

Чехия Prague
Септември 2019
Редовно обучение
1 - 1 година
Кампус
Научете повече на английски