ACADEMICCOURSES

Курсове по Филмови науки в Yarnton. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Филмови науки в Yarnton

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Изследванията по филмово изкуство се занимават с анализ на кино, филми и свързани с тях въпроси. Студентите могат да научат много за модерно художествено изкуство, артистичната среда, за принципи на повествованието и дизайна.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове Филмови науки в Yarnton - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Филмови науки в Yarnton. Цялата информация тук!

1 резултата за Филмови науки, Yarnton Filter

Бъдещи филмови продуценти годишна програма (за 17-19 години)

Oxford Royale Academy
Курсове
<
Редовно обучение
<
10 седмици
Английски
Кампус

Вземете филмовата си идея от "скрипт на екран" само за 10 седмици под личния контрол на наградения филмов продуцент Брус Уиндууд. ...

Научете повече