ACADEMICCOURSES

Курсове Филмови науки в Дания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Филмови науки в Дания

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Програмите по филмово изкуство се занимават с изучаване на филми, как те се създават: как се пише сценарий, как се подготвят снимачните площадки, как се снима филм; освен това тук се анализират самите филми, какви теми те подвигат и за какво разказват. Филмовото изкуство е отлична област на занимания, ако се интересувате от киното и развлекателната индустрия.

Дания, официално Кралство Дания, е суверенна държава в Северна Европа, разположена югозападно от Швеция, на юг от Норвегия, и на юг граничи с Германия.

Курсове по Филмови науки в Дания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Филмови науки в Дания. Цялата информация тук!

1 резултата за Филмови науки, Дания Filter

програма филм фондация

European Film College
Курсове
<
Редовно обучение
<
8 месеца
Английски
Кампус

Програмата 8½-месец на Европейския филмов колеж е място на възможност. Възможност да открият и развият идеите си, таланта си и себе си. Възможност за рискувайте и правят грешк ...

Научете повече