Filter
Курсове
Нова Зеландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Филмови науки в Нова Зеландия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Филмови науки в Нова Зеландия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Киноизкуството е един от най-популярните видове повествователно изкуство, и е обект на сериозни академични изследвания в много различни институции. Програмите по филмово изкуство са отличен начин да научите повече за теория, история и критика на киното.

Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

Курсове по Филмови науки в Нова Зеландия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Филмови науки в Нова Зеландия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Филмови науки, Нова Зеландия

Степени
Място
Нова Зеландия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
IES Abroad

... [+]

Открийте от първа ръка какво съставя световната филмова индустрия в Нова Зеландия и създайте собствен кратък драматичен епизод. Структурирана около практически производствен процес, основан на практиката на професионалната телевизионна индустрия, тази програма е практически опит, създаден с инструментите, от които се нуждаете, за да стартирате кариерата си във филмовата, телевизионната и дигиталната медийна индустрия. Поради малкия размер и интензивния характер на програмата, приемането е много селективно.... [-]

Нова Зеландия Auckland
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 месец
Кампус
Научете повече на английски