Akademichnikursove.com

Курсове Филмови науки - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Филмови науки

Курсът е клас за висше образование, отворен за студенти, които имат минимум диплома за средно образование. Те обикновено се преподават в университети или институции, в които се предлагат по-високи степени и се предлагат в много различни формати, включително краткосрочни и изучавани в чужбина.

Какви са курсовете в киното? Това са класове, които се съсредоточават върху художествените и техническите умения, необходими за създаването на филми с дълъг и кратък формат. Някои класове обхващат и историята на филма и неговото въздействие върху обществото, за разлика от изкуството за създаване на филми. Има и специализирани курсове, които се фокусират върху един аспект от създаването на филм, като сценарий или актьорско майсторство. Някои курсове могат да предложат вълнуващи възможности за стажове за по-нататъшна практика и усъвършенстване на развиващите се умения.

Студентите, записани в курса по филмови проучвания, често учат няколко важни умения, включително сценография, работа с камери и работа в екип. Те могат да им дадат солидна основа, с която да влязат във филмовата индустрия, а също така да се възползват от ежедневието.

Курсове по филмови проучвания се предлагат в цял свят и в много различни формати. Някои от тях се обучават в чужбина, някои са едногодишни, други са краткосрочни. Поради това разнообразие на наличност, разходите за дадена програма ще варират значително. Учениците трябва да направят задълбочени изследвания преди да изберат курс.

Филмовата индустрия има много различни кариерни пътеки, всички от които могат да се възползват от курсове по кино. Завършил този курс опит може да намери възможности за работа като филмов критик, директор или леене агент. Някой, който е по-заинтересован да бъде пред камерата, отколкото зад него, би могъл да използва това образование, за да продължи кариерата си, докато писателят може да развие специфични умения и знания, за да стане сценарист.

Филмовите проучвания заемат международна привлекателност и курсове могат да бъдат открити в много институции по целия свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

51 резултата за Филмови науки Filter

Курс: Общо кино

Prague Film Insitute
Кампус Редовно обучение 10 - 24 месеца Запитване на информация Чехия Prague 5

Ако се интересувате от създаването на филми, най-вероятно вече имате представа какво представлява това. Той, разбира се, включва режисура и продукция, но също така камерата, звука, осветлението и цялата сцена, както и осигуряването на необходимите ефекти, каскадьори и пост-продукция. Заснемането на филмовата академия в Прага ще ви води през целия процес на създаване на филми.

една година програма кино

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Франция Paris

През тази година, студентите се обучават на основните аспекти на естетическите и техническите параметри на рамката, звук и нови медии с повече от 1 110 часа обучение, включително осем седмици на стаж.

една година програма кино

EICAR
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Франция Paris

Една година по Програмата за филмово е въведение в основите на киното. Студентите се запознават с основите - режисура, производство, операторско майсторство, сценарист или редактиране - на техниката и занаята на филмова продукция в преобладаващо учебна програма ръце на филм с безплатни теоретични и филмови класове култура. В допълнение към семинарите и една по-една наставлението, една година ...

Курс по дизайн на костюми

Roma Film Academy
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Rome

Като цяло мислим за отдел за костюми като технически, свързан повече с кралския, отколкото с авторския аспект. Вместо това, той е един от най-важните художествени отдели, защото един добър костюм често придава форма на характера. Добрите дизайнери на костюми трябва да знаят как да четат и анализират сценарий и да използват своето изкуство, за да обличат главните герои на историята на личността, като по този начин помагат на актьора да олицетворява по-добре характера. И ние не говорим само за исторически костюми, онези, които най-силно засягат вниманието на широката аудитория, но и на модерните и градските, които често не са забелязани, но дават на героите собствена идентичност.

действащ и кинорежисура курс

In Florence Academy
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 6 месеца Отворено кандидатстване Италия Florence + още 1

Научете как да стане актьор с една стъпка по стъпка, действащ опит и обучение в екрана действащ. Научете как да стане режисьор. Theorical и практически уроци.

Програма за филмиране - година

Prague Film School
Кампус Редовно обучение 2 семестри Отворено кандидатстване Чехия Prague

Prague Film School е една от Европа

1-годишната програма

OTOXO Productions
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Испания Barcelona

Всяка година дванадесет души получават възможност да режисират 30-минутен документален филм с OTOXO Productions да бъде показан на BTV. Едновременно с това на участниците се осигурява интензивен шестмесечен курс на обучение, обхващащ всички елементи на документалните изследвания и продукция. След това участниците получават тримесечно обучение, фокусирано върху това да станат професионалисти във филмовата индустрия, като в същото време те следват тези стъпки и стават професионалисти от филмовата индустрия.

Едногодишен курс - Документален филм и не-художествен филм

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Кампус Редовно обучение 1 - 1 търсене на докторантура по право juris doctor Септември 2019 Чехия Prague

Курсът за документален и не-художествен ръководен курс е изграден върху системата от ръководени от ментори семинари, които предоставят на малки групи ученици (шест или по-малко) интензивно ръководство за това как да се превърне творческата идея в напълно реализиран късометражен филм.

История академия - MasterClass в сценарий

Storyutbildningen
Онлайн обучение Редовно обучение 1 година Запитване на информация Швеция Fårösund

Едно-годишен дипломен курс за писане на сценарии за комерсиални игрални филми и драматични серии.

Академия за млади филмови дейци

London Film Academy
Кампус Редовно обучение 1 - 2 седмици Запитване на информация Великобритания London

Този Великден, присъединете се към нас за петдневен курс за филми, за да научите основните умения на визуалното разказване на истории. Снимайте, насочвайте и редактирайте първия си късометражен филм, работещ с опитни актьори и ръководен от професионалисти от бранша.

една година цифрово кино оранжерия

Digital Film Academy and Code Immersives
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Съединени Американски Щати New York

Една година Digital кино консерватория Програмата съчетава практически, практическо обучение с критична теория и основата, която позволява започващ ниво филмови студенти да се развие в професионални режисьори. Учениците не само да се научат на технически елементи на филм и медии производство, но както при всяка зимна програма, силен акцент се поставя върху художествено представяне и доставка. По-конкретно развитието на дисциплини като емоционална яснота, физическо представяне и разказване на истории. ниво опит: не киното необходимия опит.

Кратък курс по управление на филмовата индустрия

European School of Economics
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 месеца Септември 2019 Италия Rome Великобритания London Milan Florence Испания Madrid + още 7

С всичките си светлини и сенки, филмовата индустрия остава един от най-силните сектори в света и е вероятно най-влиятелният. Не само чрез сложните си последици, но и поради нещо много по-важно: то оказва пряко въздействие върху съзнанието на хората; това е начинът, по който се чувстват, мислят и сънуват.

Бъдещи филмови продуценти годишна програма (за 17-19 години)

Oxford Royale Academy
Кампус Редовно обучение 10 - 10 седмици Запитване на информация Великобритания Yarnton

Вземете филмовата си идея от "скрипт на екран" само за 10 седмици под личния контрол на наградения филмов продуцент Брус Уиндууд.

Специализация по редактиране на филми

Escola Britânica de Artes Criativas
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Бразилия Pinheiros

Програмата на курса има за цел да създаде истински редактори, а не просто да редактира софтуерни оператори. Идеален за професионалисти, които вече работят в аудиовизуалния сектор и трябва да задълбочат своите знания и умения, или за студенти, които се интересуват от висококачествено обучение и завършват дипломирането си в областта на корелацията.

Course - за операторско майсторство

Moscow Film School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Русия Moscow

Директор на фотографията - един от основните създатели на филма, пряко работи върху неговата глоба