Akademichnikursove.com

Курсове по Филмово производство в Moscow. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Филмово производство в Moscow

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Москва се смята за най-политическо влияние в Русия. Тя дом на някои от милиардерите в света. Москва има над 11 милиона души и една процъфтяваща икономика. В града има 60 държавни университета и мнозинството от студентите специалност науки.

Курсове Филмово производство в Moscow - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Филмово производство в Moscow. Цялата информация тук!

3 резултата за Филмово производство, Moscow Filter

Курсове за монтаж

Moscow Film School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Русия Moscow

Редакторът разказва историята написан и режисиран от сценариста. В ръцете си, квинтесенцията

Course - за операторско майсторство

Moscow Film School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Русия Moscow

Директор на фотографията - един от основните създатели на филма, пряко работи върху неговата глоба

Course - производство

Moscow Film School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Русия Moscow

Производителят не е само на организатора на проекта, връзката между всички етапи на правенето на филми