ACADEMICCOURSES

Online Финанси курсове в Лондон.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Финанси

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Финансите е област на знания, която се занимава с управление на парични средства, и включва лични, корпоративни и публични финанси. Въпреки, че обикновено областта на финансите се свързва с финансови активи и управление на дългове по отношение на инвестиционно банкиране, финансите също така включват и други специалности, като счетоводство и пенсионно планиране.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Дистанционно обучение курсовете Финанси и краткосрочни курсове в Лондон. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

3 резултата за Финанси, Лондон, Дистанционно обучение Filter

Ниво 1 - криптокомпютри

Financial ELearning
Курсове
<
Задочно
Английски
шведски
виетнамски
Турски
украински
испански
Руски
румънски
Portuguese (Portugal)
Portuguese (Brazil)
полски
персийски
сръбски
норвежки
малайски
македонски
литовски
корейски
японски
Италиански
индонезийски
унгарски
хинди
иврит
Thai
Гръцки
Немски
грузински
български
Френски
фински
естонски
холандски
датски
чешки
Китайски
Беларус
арабски
африканс
албанец
Amharic
Armenian
азербайджански
Basque
Bengali
босненският
каталонски
Cebuano
Chinese (Cantonese)
Corsican
хърватски
Esperanto
Northern Frisian
Western Frisian
Gallegan
Haitian, Haitian Creole
Hausa
Hawaiian
исландски
Irish
Javanese
казахски
Kurdish
Kyrgyz
Lao
Latin
латвийски
люксембургски
Malagasy
Malayalam
Maltese
Maori
монголски
Burmese
Nepali
Chichewa, Chewa, Nyanja
Samoan
Scottish Gaelic, Gaelic
Shona
Sinhala, Sinhalese
словашки
словенец
Somali
Sundanese
Swahili
Tagalog
Tajik
тамилски
Telugu
Urdu
узбекски
Welsh
Xhosa
Yoruba
Zulu
Онлайн обучение

Курсът ни за криптиране на ниво 1 е предназначен да даде на учащия основно разбиране за това как и защо произхождат криптосите, как / къде се развиват и как да се научат да ги ...

Научете повече

Introduction to Risk Assessment Online Course

Acudemy
Курсове
<
Редовно
Английски
Онлайн обучение

Risk assessment is a systematic method of looking at work activities and considering the things that could cause significant harm to people, property or the environment.

Научете повече

Ниво 1 - Финанси

Financial ELearning
Курсове
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Курсът ни за ниво 1 "Финансови знания" е иновативна програма, която обхваща елементарните аспекти на личните финансови изисквания. ...

Научете повече