$close

Филтри

Преглед на резултатите

Курсове Финансов контрол - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Финансов контрол

Един учебен курс във висшето образование се отнася до определена област на изследване в дадена област, която обикновено трае около един учебен срок. Някои курсове се комбинират с други, тъй като част от програма за сте… Научете повече

Един учебен курс във висшето образование се отнася до определена област на изследване в дадена област, която обикновено трае около един учебен срок. Някои курсове се комбинират с други, тъй като част от програма за степен, а други се преподава като самостоятелни паралелки.

Само това, което е разбира се в изпълнителната финанси? Участниците в тези курсове се подлагат на задълбочен преглед на общите финансови предизвикателства и опасения пред ръководители на днешните големи компании. Специално внимание обикновено се прилага за въпроси, като например корпоративни финанси, глобална икономика, развитие на лидерски умения, финансово управление и капиталовите пазари, както и за развитието на различни умения и инструменти, които помагат на мениджърите по-добра позиция на техните организации за успех в дългосрочен план.

Успешно завършилите курса в изпълнителната финанси са по-добре подготвени да се справят с много финансови въпроси от интерес за днешните ръководители.Чрез внимателен преглед и задълбочено проучване на текущата финансова ситуация, участниците в курса са оставени с различни основни умения и критични инструменти, които след това могат да бъдат изпълнени в рамките на техните собствени фирми или организации.

Няма общо разходи за този вид академична програма. Вместо това, разходите за обучение варират значително въз основа на редица фактори като продължителност на програмата, както и репутацията на самото училище. Свържете се с всеки потенциален училище от интерес за конкретни проценти за обучение.

Много от учениците, които завършват курс в изпълнителната финанси вече са установени кариера в рамките на големите корпорации. Тези студенти използват знанията, придобити в хода на техните по-нататъшни цели в позиция, която вече имат. Други отиват за да се получи позиции в областта на висшето образование. Други пък си намерят работа като финансовите контрольори, данъчни мениджъри, счетоводители, анализатори оценъчни или като ръководители и финансови мениджъри на големи световни организации.

Желаещите да получат допълнителна информация за финансовите курсове изпълнителни следва да проучи нашия голямата академична база данни от свързани програми, достъпни по целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Valettes's Business School
Манчестър, Великобритания

Тази програма е предназначена за висши и средни мениджъри и членове на борда, които може да се наложи да развият своите финансови умения. ... +

Тази програма е предназначена за висши и средни мениджъри и членове на борда, които може да се наложи да развият своите финансови умения. -
Курсове
Редовно
Английски
Кампус