Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Фотожурналистика - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Фотожурналистика

Често курсове се провеждат след завършване на средно образование. Колежите и университетите обикновено предлагат курсове, които могат да се провеждат през лятото или онлайн. Този вид проучване предоставя знания, които могат да помогнат на учениците да повишат професионалните си умения.

Какво представляват курсовете по фотожурналистика? Обикновено курсовете се съсредоточават върху обучаването на студентите как да разказват привлекателни истории с фотографии. Както подсказва името, темата обединява дисциплините на фотографията и журналистиката. Като цяло, участниците се запознават с основните понятия като нови медии, писане на разкази, дизайн на списания, разследващи доклади и техники за фотография. От студентите се очаква да представят фотосесии. Някои курсови програми предлагат наставничество, както и фотография или журналистически стажове. След завършване, студентите обикновено съставят портфолио от снимките си, за да покажат потенциални работодатели.

Студентите, които посещават курсове по фотожурналистика, обикновено получават силни умения за интервюиране и цифрово производство, което би им помогнало да успеят в областта на журналистиката. Писането е друго умение, което тези ученици често развиват, което е полезно за комуникацията във всички аспекти на живота.

Когато става дума за посещаване на колежа, разходите варират между институциите. Може да отнеме месеци или години, за да завършите курсова програма. Студентите се насърчават да изследват училищата и да сравняват таксите за записване.

Очаква се ръст на заетостта в областта на фотожурнализма. Това важи особено за фотожурналистите, които са способни да работят в интернет среда. Индивидуалните лица могат да работят като свободни работници и да пускат своите снимки на новинарски агенции по целия свят чрез интернет. Тези специалисти могат също така да заемат работни места, заети в телевизионни мрежи, списания, списания и вестници. В някои случаи хората, работещи в тази област, се специализират в развлечения, здраве, новини или спортове. Позициите са от фото редактори до учители.

Завършването на курсове по фотожурналистика може да доведе до повече възможности за кариера. Учениците могат да придобият този тип образование от всяка точка на света. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Фотожурналистика

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC

Насочена към фотографи и студенти, които искат да научат повече за професията на спортния фотограф и свързаните с него пазари. ... [+]

Насочена към:

Фотографи и студенти по фотография, които искат да знаят за професията на спортния фотограф и свързаните с него пазари.

цели:Работете с текущата фотография, от моментното до графичното издание, въз основа на ежедневната пресаДа се ​​научат теоретично и практически за различните жанрове и специалности в областта на текущата фотожурналистикаПознайте реалността на фотожурнализма от опита на престижни фотографисъдържание:История и еволюция на фотожурнализма.Фотографско оборудванеТехника, естетика и фотожурналистически език.Различните специалитети и текущите средства за комуникация.Фотонотика срещу Репортаж, Доклад срещу документализъм.Графично издание, технологичен, технически и информативен процес.Медии, агенции, интернет и социални мрежи.Въведение в видео и аудиовизуалното производство.Фотографски архив и неговата организация.Състояние на професията.Законодателство, приложно право и деонтология.... [-]
Испания Barcelona
Запитване на информация
испански
Задочно обучение
81 часове
Кампус
Научете повече на английски
GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Общувайте, възбуди, изненада и синтезира: това са предизвикателства за всеки фотограф, посветена на комуникацията, независимо от средата (вестници, списания, архиви, изда ... [+]

Общувайте, възбуди, изненада и синтезира: това са предизвикателства за всеки фотограф, посветена на комуникацията, независимо от средата (вестници, списания, архиви, издателства ...) и подкрепа (хартия, видео, телевизия или интернет), която публикува тяхната работа. С този курс документална фотография и Photo Story, GrisArt позволява придобиването на теоретични, изразителен, редактиране, критичен и исторически познания, за да се развие този мощен цялостната платежоспособност комуникативно ресурс. Докато се фокусира върху ключови въпроси като есето снимка и fotonoticia, курсът задълбава в специфични жанрове (доклад за пътуване, антропологична, социална и конфликти, спорт или природата), които се предлагат от различни фотографи специалисти. В тази област, все повече, професионален специалист трябва да бъде в състояние да се преосмисли и да се адаптират към новите технологии, ако те не искат да бъдат маргинализирани в един бързо променящ се професия. За да направите това е да се има предвид следното: - Фотографски още изображение вече не е единственият графичен ресурс. Новият фотографа да овладеят и да се възползват от видеото, всички текущи функции на камерата. Това предполага да контролират своите повествователни кодове и технически възможности. - Традиционният камерата не е единственият инструмент в състояние да осигури добър резултат. Електронни устройства, като мобилни телефони, могат да бъдат подходящи средства за решаване на конкретни ситуации. Заснетото изображение може да бъде допълнена с незабавен редактиране и дигитална обработка. - Фотографи трябва да контролира качеството на вашите снимки и да се справят с тях, за да подобри своята изразителност. Това изисква познаване на цифрова обработка, което им позволява да действат на земята бързо и... [-]

Испания Barcelona
Запитване на информация
Задочно обучение
7 месеца
Кампус
Научете повече на английски