ACADEMICCOURSES

Курсове Фотожурналистика в Испания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Фотожурналистика в Испания

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Курсове по Фотожурналистика в Испания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Фотожурналистика в Испания. Цялата информация тук!

2 резултата за Фотожурналистика, Испания Filter

Разбира се, на документалната фотография и фотожурналистика

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
Курсове
<
Задочно обучение
<
7 месеца
Кампус

Общувайте, възбуди, изненада и синтезира: това са предизвикателства за всеки фотограф, посветена на комуникацията, независимо от средата (вестници, списания, архиви, издателст ...

Научете повече

Философски курс

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
Курсове
<
Задочно обучение
<
81 часове
испански
Кампус

Насочена към фотографи и студенти, които искат да научат повече за професията на спортния фотограф и свързаните с него пазари. ...

Научете повече