ACADEMICCOURSES

Курсове в Реймс. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Реймс тук

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Курсове в Реймс - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Реймс. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Реймс!

Резултати Filter

Курс за семестър

Université de Reims Champagne-Ardenne
Курсове
01 Февр. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Френски
Кампус

Годишните курсове в CIEF са съставени от 2 семестъра по 13 седмици всеки. CIEF предлага 6 различни нива, всяко от които се състои от 16 до 18 часа седмични курсове, с най-малк ...

Научете повече