ACADEMICCOURSES

Курсове Футболен коучинг в Великобритания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Футболен коучинг в Великобритания

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове по Футболен коучинг в Великобритания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Футболен коучинг в Великобритания. Цялата информация тук!

1 резултата за Футболен коучинг, Великобритания Filter

Level 3 Football Coaching Course

Курсове
Авг. 2020
<
Редовно обучение
<
6&nbsp;-&nbsp;12 месеца
Английски
Кампус

The Derby County Community Trust Education and Football programme gives aspiring young footballers the opportunity to develop their 11-a-side football skills while studying Le ...

Научете повече