Akademichnikursove.com

Дистанционно обучение курсове.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Хотелски услуги

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

При следване в курсове по хотелиерство и мениджмънт студентите имат възможност да следват в стаж в някоя туристическа фирма, ресторант или хотел, чрез което те придобиват практически опит. Този опит осигурява на завършилите голямо предимство при търсене на работа.  

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Дистанционно обучение Хотелски услуги курсове и онлайн на краткосрочни курсове в Хотелски услуги. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

5 резултата за Хотелски услуги, Дистанционно обучение Filter

професионална домакин в gastgewerbe исковата

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Онлайн обучение Редовно обучение 24 - 30 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

вземане на професионалисти за управителите на заведения за хранене и хотелски - за кариерата си и кариера в техническо отношение - обучение на обновяване за бизнес администратор в туристическата индустрия исковата. С непълно работно време за дистанционно обучение, хотел Fernschule Попе & Нойман гарантира съвместимостта на образование и професия.

обучение на обучители исковата

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Онлайн обучение Редовно обучение 6 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

Бъдещето на туристическата индустрия, за да форма, за да се противодейства на недостига на квалифицирани работници за работа в индустрията хотел и ресторант работи като инструктор / до квалификацията на обучение на обучители е не само важно, но и задължително.

сгънете сила в gastgewerbe

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Онлайн обучение Редовно обучение 20 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

Това е само в туристическата индустрия огромна разлика дали се работи върху или неквалифицирана, или има професионална квалификация!

Разбира се в сферата на хотелиерството и управление на хотел

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

Hospitality и курс по мениджмънт хотел от ICI превъзхожда между другото по отношение на предоставянето на качествено образование по бърз и удобен начин. Вземете необходимите умения, за да започне кариера в този убийствен индустрия без бомбардиране изложени тона и чака години Тил получите сертифициране.

Хотелиерство и хотелиерство, Университет 1-ва и 2-ра година (ниво 4 и 5)

Online Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 700 - 1800 часове Отворено кандидатстване Великобритания Ковънтри + още 1

Подгответе се за вълнуваща кариера в индустрията на хотелиерството чрез онлайн курса за управление на хотели. Учениците в нашата онлайн програма за управление на хоспитализирането ще се обучават на ниво 4/5 240-курс, предназначен да подготви студентите с необходимите умения да бъдат компетентни служители в хотелиерската индустрия.