ACADEMICCOURSES

Курсове Човешки ресурси в Австралия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Австралия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

При следване в програми по управление на човешки ресурси студентите придобиват умения и знания за ръководене на персонал в различни фирми и организации. Докато студентите изучават управление на човешки ресурси, те придобиват знания за такива дисциплини като трудово право, равностойно заплащане на труда, организационно поведение, мениджмънт и лидерство.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Курсове по Човешки ресурси в Австралия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Австралия. Цялата информация тук!

2 резултата за Човешки ресурси, Австралия Filter

Тренировки за човешки ресурси Professionals

Center for Creative Leadership
Съединени Американски Щати, Greensboro + 10 Още
Курсове
Септември 2020
<
Задочно обучение
<
3 дни
Campus

Тази програма ви помага да засили собствените си лидерски умения и да научат как да се изгради връзката подготовка, за да се развият уменията на другите. ...

Научете повече

Развитие на лидерски умения за професионалисти HR

Center for Creative Leadership
Съединени Американски Щати, Greensboro + 10 Още
Курсове
Септември 2020
<
Задочно обучение
<
5 дни
Campus

Разработено чрез сътрудничество между CCL общество за управление на човешките ресурси (SHRM), тази програма ви подготвя да се превърне в по-ефективен лидер на хора и процеси. ...

Научете повече