ACADEMICCOURSES

Курсове Човешки ресурси в Република Ирландия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Република Ирландия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Степента по човешки ресурси е добър начин да се подготвите за различни кариерни възможности, тъй като тя има брой практически приложения. Студентите, които следват в такива програми, могат да вземат курсове по трудово право, лидерство, управление и организационно поведение, равно заплащане на труда.  

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Курсове по Човешки ресурси в Република Ирландия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Република Ирландия. Цялата информация тук!

1 резултата за Човешки ресурси, Република Ирландия Filter

Професионален бизнес курс: Човешки ресурси

Birchwater Education
Курсове
<
Задочно обучение
<
10 седмици
Английски
Кампус

Управлението на човешките ресурси разглежда развитието на хората в рамките на една организация, набирането на селекция, възнаграждението, оценката, обучението за сега и развит ...

Научете повече