ACADEMICCOURSES

Курсове по Човешки ресурси в Лас Палмас де Гран Канария. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Лас Палмас де Гран Канария

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

При следване в програми по управление на човешки ресурси студентите придобиват умения и знания за ръководене на персонал в различни фирми и организации. Докато студентите изучават управление на човешки ресурси, те придобиват знания за такива дисциплини като трудово право, равностойно заплащане на труда, организационно поведение, мениджмънт и лидерство.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Лас Палмас град е деветият по големина в Испания и се намира на Канарските острови. Той разполага с над 300 000 жители и е на Университета в Лас Палмас де Гран Канария.

Курсове Човешки ресурси в Лас Палмас де Гран Канария - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Лас Палмас де Гран Канария. Цялата информация тук!

1 резултата за Човешки ресурси, Лас Палмас де Гран Канария Filter

Специализация в дигитализацията на човешките ресурси

The Valley Digital Business School
Курсове
<
Задочно
<
2 месеца
испански
Кампус

Специализацията в дигитализацията на човешките ресурси осигурява глобално и практическо обучение на процеса на дигитална трансформация в областта на човешките ресурси. Това об ...

Научете повече