ACADEMICCOURSES

Курсове по Човешки ресурси в Лас Палмас де Гран Канария. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Лас Палмас де Гран Канария

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

При следване в програми по управление на човешки ресурси студентите придобиват умения и знания за ръководене на персонал в различни фирми и организации. Докато студентите изучават управление на човешки ресурси, те придобиват знания за такива дисциплини като трудово право, равностойно заплащане на труда, организационно поведение, мениджмънт и лидерство.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Лас Палмас град е деветият по големина в Испания и се намира на Канарските острови. Той разполага с над 300 000 жители и е на Университета в Лас Палмас де Гран Канария.

Курсове Човешки ресурси в Лас Палмас де Гран Канария - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Лас Палмас де Гран Канария. Цялата информация тук!

1 резултата за Човешки ресурси, Лас Палмас де Гран Канария Filter

Especialización en Digitalización de Recursos Humanos

The Valley Digital Business School
Курсове 06 November 2019 Задочно обучение испански Campus

La Especialización en Digitalización de Recursos Humanos aporta una formación global y práctica del proceso de transformación digital en el área de Recursos Humanos. Esta form ...

Научете повече