ACADEMICCOURSES

Курсове Човешки ресурси в Малта. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Малта

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

При следване в програми по управление на човешки ресурси студентите придобиват умения и знания за ръководене на персонал в различни фирми и организации. Докато студентите изучават управление на човешки ресурси, те придобиват знания за такива дисциплини като трудово право, равностойно заплащане на труда, организационно поведение, мениджмънт и лидерство.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Курсове по Човешки ресурси в Малта - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Малта. Цялата информация тук!

1 резултата за Човешки ресурси, Малта Filter

Курс за заплати и човешки ресурси

Learnkey Training Institute
Малта, Биркиркара
Курсове
Септември 2020
<
30 дни
Английски
Campus

Този курс се препоръчва на хора, които искат кариера в заплати и заплати, или са опитни работници, които се подготвят за алтернативна сертификация в тази област. Този курс се ...

Научете повече