ACADEMICCOURSES

Курсове Човешки ресурси в Мексико. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Мексико

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Придобиването на степен по човешки ресурси е начин да се подготвите за работа във фирма или организация. Студентите, които следват в такива програми, изучават курсове по трудово право, лидерство, управление и организационно поведение, равно заплащане на труда.  

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Курсове по Човешки ресурси в Мексико - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Мексико. Цялата информация тук!

2 резултата за Човешки ресурси, Мексико Filter

Семинар за изпълнителното набиране. Социалните мрежи като ефективен инструмент за привличане на таланти

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Курсове
14 Февр. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
24 часове
испански
Кампус

Целта на тази програма е да използва практически и ефективно социалните мрежи за наемане на изпълнителни кадри, особено пасивни таланти (хора, които имат работа без непременно ...

Научете повече

Семинар за трудовия климат: култура на резултатите

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Курсове
26 Февр. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
40 часове
испански
Кампус

Участниците ще идентифицират въздействието на работната среда върху резултатите на компанията: резултати, оборот, отсъствия, здраве, сигурност на работното място и устойчивост ...

Научете повече