Akademichnikursove.com

Курсове по Човешки ресурси в Johannesburg. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Johannesburg

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Степента по човешки ресурси е добър начин да се подготвите за различни кариерни възможности, тъй като тя има брой практически приложения. Студентите, които следват в такива програми, могат да вземат курсове по трудово право, лидерство, управление и организационно поведение, равно заплащане на труда.  

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Йоханесбург е най-големият източник на злато и диаманти в Южна Африка. Той е в основата на Конституционния съд на Южна Африка и е най-големият и богат град в провинция Гаутенг. Той е дом на университета в Йоханесбург.

Курсове Човешки ресурси в Johannesburg - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Johannesburg. Цялата информация тук!

6 резултата за Човешки ресурси, Johannesburg Filter

Разбира се, в заплатите - заплати и месечни ТОРС възвръщаемост (ICB)

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 48 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg

При успешно завършване на програмата, ICB ще издаде учащи с Резултати Letter очертава обхванати модули.The ICB ще се прилага за FASSET от името на обучавания за умения

Разбира се, в час - умения програма в управлението на човешките ресурси

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 72 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg

При успешно завършване на програмата, и ако учащият е обявен за "компетентен" в PoE, учащият ще получите Damelin резултати писмо очертава единичните стандарти покрити и Damelin ще се прилага за SABPP от името на обучавания за Skills програма на човешки ресурси Управление: SAQA ID 67511 (Credits 36), за да бъдат наградени.

Разбира се, в час - умения програма в индустриална психология

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 80 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg

При успешно завършване на програмата, и ако учащият е обявен за "компетентен" в PoE, учащият ще получите Damelin резултати писмо очертава единичните стандарти покрити и Damelin ще се прилага за SABPP от името на обучавания за Skills програма в областта на индустриалната психология : SAQA ID 67511 (Credits 40), за да бъдат наградени.

Разбира се, в час - умения програма в трудовите отношения

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 56 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg

При успешно завършване на програмата и ако учащият е обявена "компетентно" в PoE, учащият ще получите Damelin резултати писмо очертава единичните стандарти покрити и Damelin ще се прилага за SABPP от името на обучавания за Skills програма в Трудови отношения: SAQA ID 67511 (Credits 28), за да бъдат наградени.

Разбира се, в час - умения програма за обучение и развитие

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 40 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg

При успешно завършване на програмата, и ако учащият е обявена "компетентно" в PoE, учащият ще получите Damelin резултати писмо очертава единичните стандарти покрити и Damelin ще се прилага за SABPP от името на обучавания за Skills програма за обучение и Развитие: SAQA ID 67511 (Credits 20), за да бъдат наградени.

Разбира се, в час - кратка програма в основите на човешките ресурси

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 60 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg

При успешно завършване на програмата, учащият ще получи Damelin Short програма по Основи на човешките ресурси Сертификат.