Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Texas Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Човешки ресурси в Texas. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Texas

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Придобиването на степен по човешки ресурси е начин да се подготвите за работа във фирма или организация. Студентите, които следват в такива програми, изучават курсове по трудово право, лидерство, управление и организационно поведение, равно заплащане на труда.  

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Човешки ресурси в Texas - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Човешки ресурси в Texas. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Човешки ресурси, Texas

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
TrainUp

... [+]

. Обучение по PHR - SPHR [-]
Съединени Американски Щати McKinney
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски