17 Курс Програми в Швейцария for 2024

Курс Програми в Швейцария for 2024Filter
    • Lausanne, Швейцария

    Редовно обучение

    5 дни

    Смесен, На територията на колежа

    Английски език

    AISTS за управление на събития и организиране на семинари (SEMOS) на AISTS предлага преглед на основните задачи, които хората трябва да планират, комуникират и оперират, когато организират спортни събития.

    • Lugano, Швейцария

    Редовно обучение

    1 година

    На територията на колежа

    Английски език

    Искате ли... Приключение и изследване? Мултикултурна ангажираност? Личностно израстване? Разширени хоризонти? Присъединете се към нас за Gap Year в Швейцария, приключението на живота ви!

    • Lausanne, Швейцария

    Редовно обучение

    3 дни

    На територията на колежа

    Английски език

    Луксозният пазар е много специфичен и изисква внимателно дефиниране на маркетингова стратегия, за да успее. С този курс ще развиете вашето ноу-хау и умения за този пазар в три стъпки. Първо ще откриете правилата и характеристиките, които определят луксозните марки и как те се отличават от премиум или модните марки. Във втората част ще научите как да правите стратегически избори по отношение на брандиране и комуникация в различни индустрии. И накрая, ще проучите как да оцените и да отговорите на предизвикателствата, пред които са изправени луксозните марки.

    • Bern, Швейцария

    Редовно обучение, Задочно обучение

    1 седмица

    Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Английски език

    Зимните и летните академии на WTI обхващат авангардни въпроси в търговското и инвестиционното право и политика. Те са предназначени за професионалисти от частния и публичния сектор и гражданското общество, както и за студенти във висшето образование.

    • Lausanne, Швейцария
    • Passugg, Швейцария

    Редовно обучение

    7 дни

    На територията на колежа

    Английски език, Френски

    Присъединете се към други студенти за трансформиращо изживяване и отворете ума си за разнообразните възможности за кариера в хотелиерството, пътуванията, развлеченията, луксозните марки, високите технологии и много други.

    • Greensboro, NC, Съединени Американски Щати
    • Davos, Швейцария
    • + 6 more

    Задочно обучение

    5 дни

    На територията на колежа

    Лидерството на върха има за цел да ви помогне да свържете отново с нещата, които помогнаха да стигнем там, където и да сте - и да ви дам един начин да се направи по-нататъшни подобрения за в бъдеще.

    • Greensboro, NC, Съединени Американски Щати
    • Davos, Швейцария
    • + 6 more

    Задочно обучение

    5 дни

    На територията на колежа

    Ще научите стратегии за непрекъснато развитие чрез широка оценка, групови дискусии, самоанализ, малки групови дейности и личен треньор.

    • Zürich, Швейцария

    На територията на колежа

    Интензивният курс е най-бързият начин да постигнете планираната учебна цел. За да постигнете бърз напредък в обучението, работете в малки, внимателно съставени мини групи от само 3-6 души.

    • Fribourg, Швейцария

    Редовно обучение, Задочно обучение

    1 година

    На територията на колежа

    Изпълнителният Сертификат за академични изследвания дава на участниците с аналитична, функционални, и междуличностни умения, необходими за успех в един все по-сложен и глобалната ИКТ

    • Midland, Съединени Американски Щати
    • Troy, Съединени Американски Щати
    • + 1 more

    Задочно обучение

    На територията на колежа

    University College учещите се придобиват възможност да завършват образованието си на работното място. Са взети мерки между Northwood University и работодателя.

    • Online Switzerland

    Задочно обучение

    10 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Развийте своите управленски и лидерски умения, за да създадете положително въздействие върху вашата организация с The Open University.

    • Basel, Швейцария

    Смесен

    Английски език

    Основната цел на 3-12-месечната програма за изследователи на посетители е да подобри или освежи академичните и организационни изследователски умения на участниците и да ги подготви за по-добър бъдещ образователен или професионален живот. Участието като изследовател-посетител може да ви помогне да развиете вашата планирана бизнес идея или предложение за проект или изследователски документ чрез седмичен базов надзор, консултации, насоки и проучване. Програмата VRP е чудесен избор за укрепване на знанията на изследователя за кандидатстване за предстоящи докторанти. програми със свежи изследователски умения или да се присъедините към различни институции като професионален изследовател или експерт (организации от различни държави, МНПО, парламент, изследователски центрове, институции за мозъчни тръстове, университети и съответните работни места) или да бъдете професионален треньор / преподавател. В зависимост от желанието на изследователите, участието в програмата VRP и работата с Supervisor е възможно както в кампуса, така и онлайн. Днес IPD бе домакин на изследователи от Нигерия, Коста Рика, Швейцария, САЩ, Камерун, Тайланд, Португалия, Руанда, Китай, Непал, Канада, Мексика, Киргизстан и Колумбия. Моля, вижте по-долу някои от писмените предложения за проекти и изследователски статии на IPD Visitor Researchers.

    • Fribourg, Швейцария

    На територията на колежа

    Английски език

    От създаването си AMI приветства десетки студенти от цял свят, които изразиха желанието си да се запознаят с изследователска база за върхови постижения, да им „изцапат ръцете“ и да участват в нашите изследователски проекти и да утолят жаждата си за знания в царството на наноматериалите. Краткосрочните стажове са идеален трамплин за откриване на света на научните изследвания и AMI се ангажира да осигури на студентите първокласна среда, която ще гъделичка тяхното любопитство и ще вдъхновява кариерата им. Създадена през 2011 г., нашата лятна стажантска програма предоставя основа за такива стажове. Програмата вече се управлява от NCCR Bio-Inspired Materials.

    • Zürich, Швейцария

    На територията на колежа

    Английски език

    Днес не е достатъчно просто да работим усилено и да печелим пари. Трябва също така да приложите трудно спечелените си пари, така че да ви насочи към желаното от вас богатство и сигурност. Важна съставка на успеха в съвременната конкурентна икономическа среда е финансовото ноу-хау. Без него повечето се борят да вземат важните стратегически и ежедневни решения, които им позволяват да трупат богатство. Swiss eLearning Institute управление на богатството е цялостна финансова програма, която започва с установяването на трите критични концепции за финансово планиране, дълг и спестявания. След това курсът разглежда напреднали теми като данъчни задължения и застрахователни въпроси. Научете как разумно да инвестирате активите си, включително инвестиции във фондове, пенсионни сметки, облагаеми сметки, образователни разходи, недвижими имоти, застраховки и др. Оценете интелигентно финансовото си здраве и планирайте финансовите си цели с този курс. Изберете Swiss eLearning Institute обучение и преминете към финансова стабилност и успех днес.

    • Zürich, Швейцария

    Редовно обучение, Задочно обучение

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Leading at the Edge е 5-дневно пътуване за развитие на лидерството, което ви излага на предизвикателни, експериментални и трансформационни преживявания и симулации. Тя ви позволява да проучите кой сте като лидер на сигурна база, подхранвайки, развивайки, трансформирайки и увеличавайки своя лидерски потенциал, за да ръководите ефективно другите и себе си. Това мотивационно пътуване ще ви позволи да направите положително бъдещо въздействие не само в живота и екипа си, но и в организацията ви, както и върху вашите клиенти. Разгледайте личния си стил на лидерство, намерете инструменти и техники, за да използвате пълния си потенциал и да програмирате ума си за успех.