ACADEMICCOURSES

Курсове в Umeå. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Umeå тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Швеция (Sverige) е най-големият от северните страни, с население от около 9,5 милиона. Тя граничи с Норвегия и Финландия и е свързана с Дания чрез мост на Йоресунд (Öresundsbron). Швеция има силна традиция да бъде отворен, но дискретно страната.

Umeå се намира в северната част на Швеция в Västerbotten County. Отнася се за университетски град. Той разполага с над 100 000 жители. Тя има три университета, които се фокусират върху изследвания.

Курсове в Umeå - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Umeå. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Umeå!

Резултати Filter

Бакалавърския курс по промишлен дизайн интензивно

Umeå Institute of Design - Umeå University
Курсове
Септ. 2021
<
Редовно
Английски
Кампус

Industrial Design Intensiove е едногодишен курс пакет, който минава през цялото проучване година, от есента до пролетта мандат. Срокът на есента е посветена на основните метод ...

Научете повече

Разбира се, в cellbiology, животните и растенията физиология

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Курсове
Септ. 2021
<
Редовно
<
19 седмици
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Отделните курсовете включва лекции, семинари и практически лабораторни упражнения. Курсът включва цялостна Cellbiology теоретични знания от най-централните части на съвременна ...

Научете повече