ACADEMICCOURSES

Курсове в Поханг-си. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Поханг-си тук

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Институциите на висшето образование включва редовни четири години колежи и университети. Образованието се вземат много на сериозно в Южна Корея, а страната е дом на няколко престижни университети, много от които имат споразумения за обмен с различни чуждестранни университети, и са добър начин за чужденците да изпитат живот в страната.

В устието на река Hyeongsan се Поханг град. Това е в Даегу-Gyeongbuk региона. Това е град-пристанище. В града има два колежа и 2 университета. Населението брой в Hyeongsan е над 500 000 души.

Курсове в Поханг-си - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Поханг-си. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Поханг-си!

Резултати Filter

ACCA Course

Institute of Finance and Economics
Курсове
Авг. 2021
<
Редовно
Английски
Кампус

Квалификацията ACCA е предназначена да предостави счетоводни знания, умения и професионални ценности, които ще осигурят на финансовите специалисти, които са способни да изград ...

Научете повече