Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Drone Aviation - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Drone Aviation

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Курсове Drone Aviation - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Drone Aviation. Спестете време, научете цялата информация за курсовете директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Drone Aviation

World Aviation Helicopters Flight Academy

Този курс "Дроун оператор" е предназначен за онези, които нямат предишен полетен опит, за да придобият необходимите умения и знания за сертификат за усъвършенстван операт ... [+]

Общ

Този курс "Дроун оператор" е предназначен за онези, които нямат предишен полетен опит, за да придобият необходимите умения и знания за сертификат за усъвършенстван оператор на пилоти.

Това е официален сертификат на EASA, който позволява на притежателя да действа като оператор на ППСС (дистанционно управлявани въздухоплавателни системи) с тегло до 25 кг за търговски, професионални, спортни или развлекателни цели на испанската национална територия или в рамките на ЕС. Курсът дава възможност на студента да придобие умения за усъвършенстване и усъвършенстване, за да може да управлява сложни дрони, които могат да излязат от визуалната линия на зрението. Този курс има всичко, за да подготви студента за професионална кариера в растящата сфера на услугите на DRON и RPA.... [-]

Испания Málaga Madrid
Отворено кандидатстване
Редовно обучение
70 hours
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски