Akademichnikursove.com

Курсове Drone Aviation в Испания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Drone Aviation в Испания

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Курсове по Drone Aviation в Испания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Drone Aviation в Испания. Цялата информация тук!

1 резултата за Drone Aviation, Испания Filter

Курс: Усъвършенстван оператор на дроби

World Aviation Helicopters Flight Academy
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 70 hours Отворено кандидатстване Испания Málaga Madrid + още 3

Този курс "Дроун оператор" е предназначен за онези, които нямат предишен полетен опит, за да придобият необходимите умения и знания за сертификат за усъвършенстван оператор на пилоти.