Akademichnikursove.com

Курсове - Търсене на най-добрите курсове по цял свят тук - Кратки курсове - Специализирани курсове

Курсовете може да са добър вариант за много студенти, които искат да придобият повече знания и умения за областта на професионалните си интереси. Курсовете може да се различават много по обем на информацията и по продължителност — това зависи от типа на избрания курс. Такава гъвкавост осигурява на студентите възможност по-точно да избират предметите и нивото на подготовката. Освен това за много студенти е важно, че те ще могат да наместят един кратък курс в натовареното си разписание така, че да им остане време за всичко.

Какво е всъщност курс? За тези, които търсят допълнителни възможности за обучение, курсовете често са най-лесният и най-гъвкавият начин да се придобият необходими умения и знания. Курсовете се различават по интензивност и продължителност, което дава на студентите възможност да избират удобно разписание, което ще позволи да съчетаете поетите вече ангажименти и образованието. Изборът е много голям: започвайки с интензивни курсове и завършвайки с онлайн курсове.

Може да изброим много предимства на образователните курсове. Едното от тях е възможност да продължат образованието си между големите академични програми. Повечето студенти вземат по няколко летни курсове за през лятната ваканция. Даже ако през лятото работите или сте на почивка, един кратък курс може да осигури придобиване на необходими умения, които ще изиграят важна роля за понататъшното ви образование или работа.

Таксите на обучението за различни курсове са различни. Това зависи от продължителността на избрания курс, от типа на образователната институция и от самия тип на курса. Така например курс по математика, академичните кредитите от който може да се прехвърлят за бакалавриат или магистратура, ще е по-скъп отколкото кратък опреснителен курс по математика.

Курсовете се предлагат в различни образователни институции по света и в много различни дисциплини и области. Общо казано, след вземане на някакъв образователен курс професионалните перспективи се разширяват много. Между най-популярните курсове може да наречем курсове по дизайн, образование, инженерство и психология. Даже ако само сте почнали да се запознавате с темата, или вече имате професионален опит в някоя област и искате да подобрите уменията си — за много хора курсовете ще изиграят положителна роля.

Не отлагайте решението да намерите добър образователен курс по-нататък. Ако искате да научите повече за различните видове курсове, които се предлагат по света, разгледайте програмите по-долу и намерете тази, която най-много ви харесва. Попълнете специална форма на страницата с програмата и се свържете с университета директно.

Резултати Filter

Вечерен курс за търговия

London Academy of Trading
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 5 седмици Ноември 2019 Великобритания Лондон + още 1

Нашият едномесечен курс "Вечерни тренировъчни умения" е създаден за работещите лица, които да предоставят практическо запознаване с финансовите пазари и да ви помогнат да подобрите вашите търговски знания и умения.

Кратки курсове по финанси

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Кампус Редовно обучение 4 дни Ноември 2019 Великобритания Лондон

Искате ли да придобиете напреднали финансови умения? Избирайте един от четиридневните краткосрочни курсове по финансите на LSBF Executive Education. Избирайте между финансовото планиране и анализа или финансирането за нефинансовите мениджъри. След завършване на курса ще можете да приложите това, което сте научили, към текущото си работно място.

Подготвителен курс за изпита ACCA

Toronto School of Management
Кампус Редовно обучение 55 седмици Март 2020 Канада Торонто

Toronto School of Management е удостоено със Сребърен статут на партньори в ACCA. Одобрението на Silver Learning Partner ни дава признание като обучаващ доставчик на ACCA в Канада. Програмата Silver Learning Partner е проектирана като Pathway към Златен Одобрен Учебен Партньор.

Киберсигурност за мениджърите

LSBF Singapore
Кампус Редовно обучение 40 часове Запитване на информация Сингапур

Кратко, интензивно и практично със симулации за реална перспектива. Акредитиран от INT College Israel, водещата държава в киберсигурността. В този курс студентите ще придобият професионални и практически знания в света на информационната сигурност.

Първа програма за офицери

OSM Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 20 месеца Март 2020 Норвегия Осло

Първата програма за офицери (FOP) е цялостна интегрирана програма за летателно обучение, при която теоретичните и полетните уроци са смесени, което ви дава вълнуващо равновесие между академичните изследвания и практическия полетен опит. Първата програма за офицери ще ви отведе от малък или никакъв летателен опит до притежаване на всички лицензи и квалификации, които трябва да работите като първи офицер на европейските авиолинии за 20 месеца.

Онлайн курс за управление на фотография

Campus Training
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Отворено кандидатстване Испания А Коруня

Ако целта ви е да се насладите на приключението на снимките, този курс е основният път към света на камерата и светлината. Ще имате възможност да работите с процесите, техниките и материалите, използвани от екипа на камерата.

Бъркли Международно учебно заведение (BISP)

University of California, Berkeley
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Бъркли

Брикелийската международна учебна програма (BISP) предоставя уникална възможност за посещение на чуждестранни студенти в курсове за краткосрочно обучение в чужбина за един или два семестъра.

Международен курс за барман

European Bartender School
Кампус Редовно обучение 4 седмици Септември 2020 Испания Барселона

Станете сертифициран барман; вземи начина на живот на мечтите си. Вземете еквивалента на 6 месеца опит за коктейл бар. Овладейте повече от 65 класически коктейла. Най-популярният барман в света. Непрекъснато се актуализира от нашите експерти в индустрията. Незабравимо преживяване. Подходящ за всички нива на опит.

Програма за виното

Culinary Institute Kul IN
Кампус Редовно обучение 50 часове Декември 2019 Хърватска Сисак

Знаете ли, че гроздето Zinfandel произхожда от Хърватия? В исторически план Хърватия има дълги и близки отношения с виното, а лозята са пълни с местни сортове грозде, обогатяващи винената култура на региона. Тази двуседмична програма е пълен пакет, който ще ви потопи в света на виното, включващ вина от Стария и Новия свят, традиционни хърватски вина, лозарство, енология, дегустационни техники, винен маркетинг и разбиране на етикетите на виното. Ще откриете своя вътрешен сомелиер, докато се научите да различавате фините аромати и аромати, и ще посетите местните лозя и винарни, за да научите за винопроизводството. Независимо дали сте виновен любовник, винен критик или сомелиер, този курс ще ви предложи нещо ново и вълнуващо за вас.

Курс: Програма за мисионери

Elec Spanish School
Кампус Редовно обучение 4 седмици Февруари 2020 Коста Рика Сан Исидро де Ел Генерал

В нашето училище сме създали специфични програми за клиенти, които посвещават живота си на задачата на мисията и подпомагат другите да имат по-добро качество на живот в цялото си неразделно същество. Програмите за мисионери са структурирани така, че да ги развиват със студенти на всяко ниво, било то начинаещи, междинни, напреднали или висши. Съдържанието, което всяка програма съдържа, се уплътнява в 4 интензивни седмици, от 4 часа на ден. Ние се адаптираме към нуждите на клиента и наличието на време.

Работилница по паразитология на птиците на миграция

Tel-Hai College
Кампус Редовно обучение 6 дни Ноември 2019 Израел Кфар Гилади

Този курс има за цел да запознае и прегледа основните теми, свързани с паразитологията на птиците, миграцията и размножителната биология. Той ще се проведе в долината Хула в Израел, международно признато място за наблюдение на птици и важен миграционен пункт за спиране на милиони мигриращи птици от Близкия изток, Европа, Африка и Азия.

LRM Study Abroad Program

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Кампус Редовно обучение 20 седмици Септември 2020 Испания Марбея

A семестър в чужбина е повече от една академична приключение, това е един опит, който може да обогати живота ви и да променяте вашия път в кариерата си. Много студенти, особено от Канада и САЩ, идват да Les

Курс - Моден дизайнер Лукс

Swiss Mode
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Швеция Монтрьо

Курсът на Fashion Designer de Luxe е комбинация от нашите курсове за моден дизайнер и шивач. В този курс ще придобиете знания и умения в целия процес на моден дизайн и ще придобиете опит в областта на шиенето и по този начин ще изпълните дизайн в облекло. Този де лукс курс ви дава и допълнителни часове за реализиране на проекти и работа в тясно сътрудничество с учителите, така че напускате курса с доказана експертиза на Fashion Design.

Японски език, култура, дизайн в Йокохама

Yokohama Design College
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Април 2020 Япония Йокохама

Разполагаме с отдел „Японска гимназия“, също с отдел „Дизайн“ в университета, можете да се сприятелявате с японски студенти в нашия колеж в ежедневието. Срокът за кандидатстване за следващия прием, април 2020 г. е от 1 септември до 30 октомври.

Бакалавърския курс по промишлен дизайн интензивно

Umeå Institute of Design - Umeå University
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Швеция Umeå

Industrial Design Intensiove е едногодишен курс пакет, който минава през цялото проучване година, от есента до пролетта мандат. Срокът на есента е посветена на основните методи в индустриалния дизайн с акцент върху процеса на проектиране на продуктите, а срокът на пролетната включва