Akademichnikursove.com

Курсове - Търсене на най-добрите курсове по цял свят тук - Кратки курсове - Специализирани курсове

Курсовете може да са добър вариант за много студенти, които искат да придобият повече знания и умения за областта на професионалните си интереси. Курсовете може да се различават много по обем на информацията и по продължителност — това зависи от типа на избрания курс. Такава гъвкавост осигурява на студентите възможност по-точно да избират предметите и нивото на подготовката. Освен това за много студенти е важно, че те ще могат да наместят един кратък курс в натовареното си разписание така, че да им остане време за всичко.

Какво е всъщност курс? За тези, които търсят допълнителни възможности за обучение, курсовете често са най-лесният и най-гъвкавият начин да се придобият необходими умения и знания. Курсовете се различават по интензивност и продължителност, което дава на студентите възможност да избират удобно разписание, което ще позволи да съчетаете поетите вече ангажименти и образованието. Изборът е много голям: започвайки с интензивни курсове и завършвайки с онлайн курсове.

Може да изброим много предимства на образователните курсове. Едното от тях е възможност да продължат образованието си между големите академични програми. Повечето студенти вземат по няколко летни курсове за през лятната ваканция. Даже ако през лятото работите или сте на почивка, един кратък курс може да осигури придобиване на необходими умения, които ще изиграят важна роля за понататъшното ви образование или работа.

Таксите на обучението за различни курсове са различни. Това зависи от продължителността на избрания курс, от типа на образователната институция и от самия тип на курса. Така например курс по математика, академичните кредитите от който може да се прехвърлят за бакалавриат или магистратура, ще е по-скъп отколкото кратък опреснителен курс по математика.

Курсовете се предлагат в различни образователни институции по света и в много различни дисциплини и области. Общо казано, след вземане на някакъв образователен курс професионалните перспективи се разширяват много. Между най-популярните курсове може да наречем курсове по дизайн, образование, инженерство и психология. Даже ако само сте почнали да се запознавате с темата, или вече имате професионален опит в някоя област и искате да подобрите уменията си — за много хора курсовете ще изиграят положителна роля.

Не отлагайте решението да намерите добър образователен курс по-нататък. Ако искате да научите повече за различните видове курсове, които се предлагат по света, разгледайте програмите по-долу и намерете тази, която най-много ви харесва. Попълнете специална форма на страницата с програмата и се свържете с университета директно.

Резултати Filter

Повишаване на финансирането за вашия бизнес

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Кампус Редовно обучение 4 дни Септември 2019 Великобритания London

Това е четиридневен практически семинар, който е идеален за предприемачите, независимо дали искате да увеличите първия си кръг от капиталово финансиране или ако искате да наберете по-голяма сума - 1 милион лири.

Въведение във финансовите пазари

London Academy of Trading
Кампус Редовно обучение 2 дни Отворено кандидатстване Великобритания London

За онези, които искат да потапят пръстите си в света на финансовата търговия, LAT е едноседмичен курс за Въведение във финансовите пазари. Тя ще ви помогне да се запознаете със структурата на финансовите пазари, като поставите специален акцент върху търгуването на валути, стоки и основни борсови индекси.

АНГЛИЙСКИ ВТОРИ ЕЗИК (ESL)

Parkland College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 семестри Септември 2019 Съединени Американски Щати Champaign + още 1

Предлагането на повече от 100 Associates академични степени и Сертификат програми, Parkland College е добре известен със своите малки размери класа, състоянието на най-съвременните съоръжения, приобщаваща среда за обучение, както и представителен преподаватели.

Център за английски език / Условно приемане

University of Denver
Кампус Редовно обучение 10 - 30 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Denver

Мисията на Центъра за английски език (ELC) е да подкрепи целите на University of Denver като подготви University of Denver по английски език с необходимите комуникативни и културни компетенции, за да бъдат успешни членове на ОУ и други институции на висшето образование в САЩ.

Бъркли Международно учебно заведение (BISP)

University of California, Berkeley
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Август 2019 Съединени Американски Щати Berkeley

Брикелийската международна учебна програма (BISP) предоставя уникална възможност за посещение на чуждестранни студенти в курсове за краткосрочно обучение в чужбина за един или два семестъра.

История академия - MasterClass в сценарий

Storyutbildningen
Онлайн обучение Редовно обучение 1 година Запитване на информация Швеция Fårösund

Едно-годишен дипломен курс за писане на сценарии за комерсиални игрални филми и драматични серии.

Първа програма за офицери

OSM Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 20 месеца Септември 2019 Норвегия Oslo

Първата програма за офицери (FOP) е цялостна интегрирана програма за летателно обучение, при която теоретичните и полетните уроци са смесени, което ви дава вълнуващо равновесие между академичните изследвания и практическия полетен опит. Първата програма за офицери ще ви отведе от малък или никакъв летателен опит до притежаване на всички лицензи и квалификации, които трябва да работите като първи офицер на европейските авиолинии за 20 месеца.

Курс по бариста

European Bartender School
Кампус Редовно обучение 5 дни Септември 2019 Испания Barcelona

За любители на кафето и професионалисти, начинаещи баристи и амбициозни собственици на кафенета! Създаване на кафе от боб до чаша. Придобийте уменията и знанията, необходими за перфектното кафе.

Интензивна английска програма

University of Southern Indiana
Кампус Редовно обучение 8 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Evansville

Добре дошли в Интензивната английска програма (IEP) на University of Southern Indiana (USI)! Щастливи сме да ви помогнем при всякакви въпроси и да имате тук в сърцето на Америка!

Wanderlust Au Pair China Програма

Wanderlust Exchange China
Кампус Редовно обучение 3 - 12 месеца Септември 2019 Китай Shanghai

Wanderlust Exchange предоставя на студентите възможности за интегриране на образователни пътувания, обучение по мандарин, грижи за деца и английски език. Това е чудесен шанс за чуждестранните младежи да преживеят Китай с автентично докосване, като пребивават с китайски приемни семейства.

Английският като втори език (ESL)

Johnson & Wales University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Providence Miami

Учениците, които се нуждаят от курсове по ESL, ще бъдат регистрирани от Student Academic

Общ курс по испански (15 часа седмично)

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Колумбия Chía + още 1

Вие ще работите по 4 езикови умения: писане, говорене, четене и слушане (ще практикувате през цялото време нов речник и граматика). Ще ви предоставим ръководства за клас, така че няма да се налага да купувате допълнителен материал; просто ще ви трябва речник.

Разбира се, в cellbiology, животните и растенията физиология

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Кампус Редовно обучение 19 седмици Запитване на информация Швеция Umeå Skellefteå + още 1

Отделните курсовете включва лекции, семинари и практически лабораторни упражнения. Курсът включва цялостна Cellbiology теоретични знания от най-централните части на съвременната молекулярна клетъчна биология. Курсът обхваща и концепцията за злокачествено клетъчния растеж и дава примери

Бакалавърския курс по промишлен дизайн интензивно

Umeå Institute of Design - Umeå University
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Швеция Umeå

Industrial Design Intensiove е едногодишен курс пакет, който минава през цялото проучване година, от есента до пролетта мандат. Срокът на есента е посветена на основните методи в индустриалния дизайн с акцент върху процеса на проектиране на продуктите, а срокът на пролетната включва

Магистър по устойчив дизайн

School of Sustainability
Кампус Редовно обучение 10 месеца Запитване на информация Италия Bologna

Изчерпателна 10-месечна програма с практически подход за устойчив дизайн и екологична устойчивост в професионалния контекст на MC Architects, подкрепен от посещения на място в индустрията, проучвателни пътувания по проекта, срещи на клиентите и общностите.