ACADEMICCOURSES

Курсове в Бели равнини. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Бели равнини тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

White Plains е голямо предградие на Ню Йорк, известен като търговската столица на места в предградията. Градът е дом на обширен списък на университетите, които предоставят обучение в основно право, религия и бизнеса.

Курсове в Бели равнини - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Бели равнини. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Бели равнини!

Резултати Filter

Курс: Търговско готвене плюс външен кораб

Culinary Tech Center
Курсове
<
Редовно
<
Задочно
<
6&nbsp;-&nbsp;9 месеца
Английски
Кампус

В Culinary Tech Center ние подготвяме студенти за възнаграждаване на кариерата в кулинарното изкуство. С обединяването на теорията за комерсиалното готвене с практическото обу ...

Научете повече

Курс: Програма за хоспитализация

Culinary Tech Center
Курсове
<
Редовно
<
Задочно
<
6&nbsp;-&nbsp;9 месеца
Английски
Кампус

Туристическата индустрия включва хотели, курорти, ресторанти, круизи, конгресни центрове, тематични паркове, частни клубове и много други фирми в туристическата индустрия. ...

Научете повече