ACADEMICCOURSES

Курсове в савана. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в савана тук

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Савана е исторически град и това се счита за най-старият град в Джорджия, САЩ. Почти всички видове съвременни висшите учебни заведения са на разположение в града.

Курсове в савана - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в савана. Спестете време, научете цялата информация за курсове в савана!

Резултати Filter

Intensive English Program

Savannah State University
Курсове
<
Редовно
<
3 месеца
Английски
Кампус

The English Language Institute prepares non-native English speakers to succeed in undergraduate or graduate studies at an American university. Students who enroll in our progr ...

Научете повече