ACADEMICCOURSES

Курсове в крайречен. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в крайречен тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Riverside е графство Седалището на едноименния окръг, Калифорния, САЩ. Студентите в редовно участват в различни фестивали в града. Празниците включват The Riverside Дикенс Фестивали, Riverside, Airshow, Riverside International Film Фестивали т.н. "

Курсове в крайречен - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в крайречен. Спестете време, научете цялата информация за курсове в крайречен!

Резултати Filter

Кратки курсове за удължаване на UCR

UC Riverside Extension
Курсове
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Придобийте нови умения и подобрете автобиографията си без финансово или времево ангажиране на пълен сертификат или програма за степен. Кратките курсове предлагат рентабилен, г ...

Научете повече

интензивно английски програма

American English Institute
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

Интензивен английски Програмата помага на учениците да подобрят английския си бързо, за да успее в една академична обстановка в САЩ. ...

Научете повече