ACADEMICCOURSES

Курсове в Ню Олбани. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Ню Олбани тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

New Albany се намира в Floyd Каунти, Индиана, САЩ. Градът е основан през 1813.Shipping е основната индустрия на града. Градът е първият, който да използват електронни медии в областта на образованието.

Курсове в Ню Олбани - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Ню Олбани. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Ню Олбани!

Резултати Filter

Предприемач обучение - 2008

Indiana University Southeast School of Business
Курсове
<
Задочно
<
8 седмици
Кампус

Семинарът е насочен към нуждите на: хора с образование след средното опит; настоящите собственици или управители; малцинства, имигранти, или жени бизнеси; и младежи / ментор е ...

Научете повече