ACADEMICCOURSES

Курсове в Стърджън Бей. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Стърджън Бей тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Стърджън Бей - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Стърджън Бей. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Стърджън Бей!

Резултати Filter

Интензивна английска програма

Northeast Wisconsin Technical College
Курсове
Септ. 2021
<
Редовно
<
3&nbsp;-&nbsp;15 седмици
31 May 2021
Английски
Кампус

Интензивната английска програма (IEP) в NWTC е предназначена да подготви студентите за академичните езикови изисквания на колежанско ниво. IEP предлага две нива на обучение по ...

Научете повече

Бизнес мениджмънт асистент степен

Northeast Wisconsin Technical College
Курсове
Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
31 May 2021
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Общи бизнес мениджъри се намират в почти всички работни среди в почти всички сектори на икономиката. Завършилите програмата за управление на бизнеса са снабдени с основните ум ...

Научете повече